БОМБА В ПИК TV! Задържаха Нено Димов в екоминистерството - откарват го за разпити (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

Крими

БОМБА В ПИК TV! Задържаха Нено Димов в екоминистерството - откарват го за разпити (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

114377
на 09.01.2020
БОМБА В ПИК TV! Задържаха Нено Димов в екоминистерството - откарват го за разпити (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Спецпрокуратуратура задържа Нено Димов след обиск в кабинета му!

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Според правилата за действие на органите на реда в такива случаи, след подобен обиск и изземвания лицето, на което се правят, трябва да бъде задържано. Това именно е и причината министър Нено Димов ще бъде задържан и изведен с белезници.

Припомняме, че униформени и спецпрокурори нахлуха тази сутрин в сградата на министерството на околната среда и водите и започнаха обиски в различни кабинети.

Самият министър Димов е в сградата и оказва съдействие на разследващите органи. Акцията е свързана с действията на прокуратурата в Перник около водната криза. 

Главният прокурор Иван Гешев пък съобщи от Перник, че освен за водната криза, в МОСВ се извършва и проверка за разрешителните, които са издавани за внос и горене на RDF отпадъци.

ПИК TV направи два опита да се свърже по телефона с министър Нено Димов, но сигналът в слушалката и двата пъти даваше само свободно.

В 13:30 часа министър Димов беше изведен от сградата и съпровождан от спецпрокурори, които го качиха в кола на Специализираната прокуратура. Той успя да каже само, че не е задържан, а оказва пълно съдействие на органите. От спецпрокуратурата също заявиха, че министърът не е задържан и пожелаха приятен ден на журналистите.

Бусът с отведения министър отпраши към улица "Черковна", където се намира Специализираната прокуратура и Специализираният наказатален съд. След него тръгна и екипът на ПИК TV.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за Турски поток: Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за "Турски поток": Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (ВИДЕО)
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК