Вход
София
Времето в София 7 o C

БОМБА ГЪРМИ В ПИК! Алексей Петров сензационно: Имам данни, че бившият зам.-главен прокурор Бойко Найденов е мозъкът на отвличанията на "Наглите"!

БОМБА ГЪРМИ В ПИК! Алексей Петров сензационно: Имам данни, че бившият зам.-главен прокурор Бойко Найденов е мозъкът на отвличанията на "Наглите"!

на 12.09.2017
25415
70
БОМБА ГЪРМИ В ПИК! Алексей Петров сензационно: Имам данни, че бившият зам.-главен прокурор Бойко Найденов е мозъкът на отвличанията на "Наглите"!
12.09.2017
70
25415

Драмата с отвличането на милионерския син Адриан Златков продължава да бъде най-обсъжданата тема сред обществото и медиите от последните дни.

Колко е бил откупът? Защо полицията не се е намесила? Има ли нова група за отвличания, или действат остатъците от "Наглите"? Имат ли хората основание да се боят за сигурността си? Това са тревожни въпроси, на които МВР и прокуратурата засега не дават отговор.

За коментар по горещия казус ПИК се обърна към бившия съветник в ДАНС и антитерорист доц. Алексей Петров, преподавател в УНСС. 

 

- Доц. Петров, как оценявате полицейската работа в случая с отвелечения Адриан? Появиха се доста коментари, включително и в ПИК, че разследващите са се провалили, че бащата е свършил цялата работа...

- Аз съм на различно мнение. От личен опит знам, че професионалистите от системата на МВР си вършат много добре и съвестно работата. Мобилизиран е изключителен ресурс, така че критиките в тази посока са неоснователни.

Намирам обаче за груба грешка поведението на бащата на отвлеченото момче. Той не е съдействал на полицията и институциите. Ако го беше направил, ефектът щеше да е значително по-силен.

- Какво щеше да се промени? Може би нямаше да върнат момчето? И защо разследващите мълчат вече трети ден след освобождаването на Адриан?

- Познавайки спецификата на работата, смятам, че колкото по-малко се разгласи, толкова повече резултати ще се постигнат. Нямам съмнение, че полицията работи по гореща следа и скоро вече ще има основание да се говори.

- Семейството на Адриан е платило солиден откуп, както и при похищенията на "Наглите". Отново ли ще се изгуби следата на парите?

- Това е големият въпрос, защо не се проследяват парите. Това бе проблемът и при "Наглите". Убеден съм, че следите там бяха покрити от истинския мозък на тази престъпна група. И това е човек, ситуиран на най-високо ниво в системата, който се ползва с протекции.

- Кой е мозъкът, знаете ли?

- Човек на най-високо ниво. Имам данни, че може да бъде един бивш заместник-главен прокурор, ангажиран пряко с разследването на групата на "Наглите".

- Кой? Да не би да имате предвид Бойко Найденов, бивш заместник главен прокурор и шеф на следствието?

- Да.

- Това звучи изключително сериозно и конкретно. Разполагате ли с данни и факти, за да хвърляте такава бомба?

- Щом потвърждавам, значи разполагам. В по-късен етап ще кажа и покажа повече по темата. 

 

Сподели:
Напиши коментар »
(70)
1
това звучи сериозно
2
ХВАНАХА СЕ ЗА ГУШИТЕ.-
3
Бойко Найденов не беше ли човек на Пеевски? Сега не работи ли в Булгартабак???
4
Стига бе - направо го изцепи с името му? Има ли доказателства
5
даааа. найденов е корумпе, от групата на КОЙ.
6
Как се приема за чиста монета това твърдение без доказателства?Това поредната мишена-бушон ли е,или пречи на някого Бойко Найденов?Не вярвам докато няма факти!А може и над него да има шеф!!!!
7
Че мозъка не е стругар е ясно , че е в шпагат със земен и подземен свят е предполагаемо !
8
Тракторчето изнервено ми се струва. Кво стана - някой се издъни по веригата ли? Да няма пак падни стани. Октопоът като е застрашен пръска мастило. Май същата работа тук.
9
Мозъкът може да е и по на високо ниво.
10
ТОВА НЕЩО НЕ Е КАЗАНО ТОКУ ТАКА- ЩЕ ИМА ПРОДЪЛЖЕНИЕ. ЩЕ ИМА ЦИРКОВЕ В ДЪРЖАВАТА ОТТУК НАТАТЪК.
11
Стига бе.
12
Ако има прокуратура, Петров вече трябва да е на разпит за твърденията си
13
бойко найденов си е комуне от всякъде
14
В малка страна като България такива отвличания са работа само на хора свързани с полиция,съд и прокуратура.Всичко друго е невъзможно и нелогично!
15
Алексей Петров? И двамата имат качества, както и много други. Защо този се изказва точно сега, и толкова конкретно? Не го ли е страх от съдебно преследване? Пълно е с мръсни мутри, които се правят на полицаи, политици, бизнесмени и т.н. В тази бандитска държава много могат да бъдат мозъка на наглите.
16
То на по-високо ниво вирее ли въобще мозък. Там само прибират парата от всякъде без да се замислят.
17
Това ми звучи много много сериозно като обвинение! Да се говорят такива неща без покритие е меко казано нелепо. Може би примката се затяга някъде и целта на това изказване е някаква друга. Като има данни да отиде в данс или гдбоп, или да викне журналисти и да разкрие данните. Само че този филм сме го гледали вече и за много много други случаи когато някой има данни за нещо. На мен лично по-скоро ми изглежда като изказване с цел защита и предизивкване на някакви реакции в прокуратура или други служби.
18
Айде почна се. А за другият Бойко нещо да кажеш, а, Альоша?
19
Аз имам данни , че Делян Методиев Цацаров (името е събирателно) е този /тези, които ограбиха и продължават да ограбват КТБ. Ще свидетелствам пред американския Сенат с данни и аргументи. Всичко там е ставало с подкрепата на Методиев и мълчанието на Цацаров.
20
Бомба наистина. Да видим докъде ще стигне разплитането на историята.
21
Ще се окаже сайта е хакнат.
22
МВР Е ПРОБИТА СТРУКТУРА , НЕ ИСКАМ ДА ОБИЖДАМ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ В ТОВА ВЕДОМСТВО НО ПОДЛЕЦИТЕ ВЪТРЕ СА КОМАЙ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО МОЖЕ ДА НОСИ КЛОНА
23
http://radiovisioner.blog.bg/novini/2017/09/12/iasnovidec-sys-strashna-prognoza-8-3-po-rihter-shte-udari-by.1566962
24
Всичко е отклоняване на общественото мнение, държава няма, а и като гледам няма и да има скоро време някой хора ще изпълнят целта си.
25
Алексей Петров винаги е говорил сдържано , премислено и много внимателно да не издаде предварително нещо , което не трябва . За да каже това име значи , че е сигурен и не се страхува от обвинения. Да видим какво ще стане . Общо взето му вярвам .
26
Името го казва журналистката, явно тя ще обере пешкира. И като е така, защо не са го опандизили?
27
А. СЕГА. СТАВА ИНТЕРЕСНО. СКОРО ЩЕ ИМА ЯКО БУМ БУМ. А ШЕФА НА МВР ЩЕ КАЖЕ ЧЕ ТОВА Е ЗАРЯ. ПО ПОВОД. ??????
28
Мутрата тракторист копнее за анално внимание.
29
Мозъка съм АЗ! А Цецо е простак.
30
Проблемът не е нито в полицията нито в съдебната власт а още по малко в цитирания човек.Основния генерален проблем е в съществуването на псевдо-държавата България.Ако се погледне и блиската история, цели 140 години от погрешното решение на Берлинскикя договор, са следвали катастрофа след катастрофа за тази територия а и проблеми за околните държави.Българите не са в състояние да потдържат нормална държавна структера, тъй като нямат нито интелектуалния нито демографски капацитет за това.Историята показва, че когато чужди сили са управлявали тази територия и население това винаги е водело до някакъв напредък.Така че връщането на тази територия към историческите си корени и държава от преди 1878 година би решило всички проблеми както тук така и за Европа..
31
Ал.Петров пробва да нанесе изпреварващ удар, защото спрягат Бойко Найденов за кандидат за Гл.прокурор след Цацаров! Но не му е много точна информацията. Скртият фаворит е Б.Сарафов. Той е в близост и с х-л Берлин и с кръга Капитал!
32
алексей петров как ще обясните защо наглите принуждаваха роднините на отвлечените да даряват огромни суми пари на медецинска практика която вие сте главния акционер.Защо гърмяха по вас толкова пъти,а накрая и с гранатомет,защо ви изключиха като преподавател от института в Пловдив.Има много неща около вашата личност които озадачават но в булгаристан е така ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ „НО КАТО СЕ КАЖЕ РЕЗУЛТАТ НЯМА затова Европа натиска за реформа в съдебната система.Всички управляващи до сега са били част от организираната престъпност затова нищо не се прави.С отвличанията крадците си уреждат финансовите задължения и представяте всичкова розово и с недомлъвки защото престъпниците от д@нс ръководят всичко в територията България,наглите са имали истински служебни карти да не ги закачат и са получавали логистична подкрепа от службите познайте срещу какво и колко.Всичко е една мръсна каша,а отвличания е имало десетки,но те не са обявенина полицията защото наглите работят със службите.
33
В тази държава всеки може да си приказва каквото си иска без страх от наказание. Алексей Петров е отявлено доказан престъпник и то си му личи по всичко. Така че един подсъдим може да си говори каквото си иска щом е да омаскарява някого. Защо още в България НЕ Е ПРИЕТ ЗАКОН ЗА ЛОБИЗМА, защо още НЕ Е ПРИЕТ ЗАКОН ЗА ЖУРНАЛИСТИКАТА - за да може безнаказано всеки да ръси безумия - приказките на този неандерталец-доцент ХИ-ХИ са точно такива -
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
защото найденов е човек на външни сили,недоволни от заиграванията на боко в др.посока и просто е възможно да клатят клатикурското му правителство...
36
Към 30 Винаги съм заявявал, че това не е ДЪРЖАВА,а една ТЕРИТОРИЯ за която много претенденти си водят вътрешни мини _войни ! ! ! .......От Европейски и Световни Окупатори...............
37
Хе, хеее! Колко майсторски, чрез медиите, манипулира обществото и отклонява вниманието! Всички знаят кой е мозъкът на "Наглите", на кого е давал заповеди и как те останаха извън изпълнителската група! Незасегнати! А сега даваме "нагли" интервюта!
38
Както винаги, когато е застрашен или му е припарило, прави циркове, използвайки съчинени интервюта!
39
За съжаление истината за това отвличане ще узнаем единствено от Военния трибунал, който ще бъде председателстван от представител на Третия райх, но това ще стане когато му дойде времето.
40
ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ,ЧЕ ПО ВРЕМЕТО НА Б.НАЙДЕНОВ СЕ ОБРАЗУВА ДЕЛОТО "ОКТОПОД"
41
Все си мисля, че Алексей Петров в сравнение с Бойко Борисов е далеч по-правдоподобен, думата му тежи, не е въздух под налягане, като бившия му колега, който сутринта казва нещо а вечерта точно обратното. Склонен съм да вярвам на Петров, той напразно не говори, макар, че не изпитвам особени симпатии и към двамата герои!?!
42
Така управляват гербавите некадърници, като започнеш от Ушавия шлифер Цвъки и стигнеш до тоя милиционер? Къде ги намира Тиквуня, сигурно им прави кастинг и си ги избира хем по-тъпи, хем по-грозни от него! Върнете Цв.Цв. Ушавия Шлифер, тогава ше има и апартаменти и пари и униформи, може и оръжието на престъплението да се намери??? Смях, срам, смях, срам, при тая хумористична гротеска и смешни резултати " професионалистите" от МВР, реват , като магаре на чужда нива за пари! Смешни милиционери, слаби резултати! Пазванта на Мето Илиенски е тук, къде е обаче, пазвантина на Тато? С едно отвличане не могат да се справят, контингента им е познат, убеден съм че всичко е свързано! Желание липсва! Алексей Петров не говори на вятъра, запомнете!
43
Най-после правилното име.
44
Мозъкът на отвличанията е онзи с особената форма на главата.
45
44, може да желаете Цв.Цв. да е, но той няма мисловен капцитетитет, тъп е, като задник на табашка кобила, така, че отпада!
46
ПИК,ПЕТРОВ И НАЙДЕНОВ НЕ СА СЛУЧАЙНИ/ПИК НА ПЪРВО МЯСТО/.ТВ ДНЕС,13.09.17 Г., ВМЕСТО ДА ИЗВЛЕКАТ ТЕМАТА КАТО № 1 И ДА Я РАЗНИЩЯТ,ПЪЛЕН ПАС-МЪРЗИ ГИ ДА ГЛЕДАТ!!! БРАВО НА ПИК!!! СЕГА СЛЕДВА ВЯРНО ЛИ Е ИЛИ НЕ ЧЕ ПЕТРОВ ТВЪРДИ ТОВА И ВТОРО-ДАЛИ Е ИСТИНА,АКО ГО ТВЪРДИ-ТВ МЪЛЧАТ И НИ ЗАНИМАВАТ С ДУПКИ ПО АСФАЛТА И ПРОСТОТИИТЕ НА НОВА-БИГ НЕ ЗНАМЯ СИ КАКВО...
47
Найденов бил човек на Делян. Пък Делян е ортак с ББ. И вече не се дразнят (засега поне). И какво ще се окаже - суджука пак отива при , когото трябва, нищо че има високо кръвно.
48
Трябва да се пита Маргарита Михнева-РЯПАТА.Тя има винаги информация от Първо лице
49
Тихомирке, мини на друга тема за малко, почини. После пак ще продължиш. Браво. Юнак.
50
Добре, знае се името на "мозъка", знаят се действията и.. оттам. насетне ,какво ? Властта и съда ще се правят ,че няма нищо или ще вдигнат малко прах и. до. тук . Както всичко останало в държавата ни. ДО. КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ???
51
мойте, мойте теории са най-конспиративните и по и най-добрите от всички
52
Колко сте лековерни...Наистина ли вярвате,че Алексей Петров е взел участие в тази полемика...Много наивен народ сме българите !!!!!
53
Старшината Альоша от помашкото селце станал доцент? Е - не го знаех това...
54
Много смело.Сигурно ще последва отговор,но по какъв начин и какъв ще е той , ще видим, според мен, скоро.
55
Мен ме интересува дали е наистина така. И няма ли прокуратура ами това се разнася по медиите Може да не е вярно
56
ЧЕ ПРИ ОБИСК В ДОМА НА АНТОН ПЕТРОВ - ХАМСТЕРА , КОЙТО Е ДЯСНА РЪКА НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, СА ОТКРИТИ БАНКНОТИ ОТ 100 ЛВ., КОИТО СА ОПИСАНИ ПО НОМЕРА ЗА ПРЕДАВАНЕ НА ОТКУП ЗА ЕДНО ОТ ОТВЛИЧАНИЯТА. ХАМСТЕРА И ДРУГИ ОТ ОБКРЪЖЕНИЕТО НА АЛЕКСЕЙ НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ И КРАЧКА БЕЗ ОДОБРЕНИЕТО МУ !!!
57
Този не "тренираше " ли Надежда Михайлова-Неински на КУРса по карате преди доста години ?
58
А, така ли? Отдъхнах си ...
59
Двамата са от еди дол дренки. Но от два противополжни края на дола, затова се дърлят.mm
60
А хората постоянно получават данни и доказателства , че управляващия ни бай Ганьо не може и не иска да въведе ред. Че е неспособен да се САМОнакаже. Че е брутален лицемер , който се облагодетелства от статуквото. И какво от това ?
61
Tova e ISTINATA !!!
62
doxycycline online link cipro buy online
63
tadacip cipla diclofenac cost
64
vardenafil
65
buy cialis cialis
66
Lisinopril cephalexin tablets
67
buy fluoxetine Cialis Pills Online indocin
68
cymbalta capsules lipitor phenergan without a prescription
69
viagra online without prescription viagra soft
70
estudios de cialis genricos chinese cialis 50 mg cialis for daily use cialis dose 30mg cialis super kamagra cialis generic availability low dose cialis blood pressure only best offers 100mg cialis generic cialis non 5 mg cialis generici cialis en 24 hora cialis for daily use cialis rezeptfrei sterreich enter site natural cialis tadalafil http://kaivanrosendaal.com/#Buy-Cheap-Cialis-Online http://kaivanrosendaal.com/
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 17779
архив

- Жена ти защо реши да стане зъболекарка? - Ами, харесва й когато мъжете я гледат със зяпнала уста и изцъклени очи.

 
няма нови новини
Днес: 251
hot
най-четени новини в момента
сега
2873
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ и Обединени патриоти издигат Цацаров за шеф на КПКОНПИ: Или той, или няма смисъл (ОБНОВЕНА)
x
Как да се справим с настинките и грипа за едно денонощие?
x