Борисов преследван от ПИК TV: "Не съм щастлив, че го няма Гешев". После мълчи за ДНК-теста и имунитета си (ВИДЕО)

ТЕМА

Борисов преследван от ПИК TV: "Не съм щастлив, че го няма Гешев". После мълчи за ДНК-теста и имунитета си (ВИДЕО)

129069
на 16.06.2023
Борисов преследван от ПИК TV: Не съм щастлив, че го няма Гешев. После мълчи за ДНК-теста и имунитета си (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи първи коментар след окончателното отстраняване на Иван Гешев от поста главен прокурор.

препоръчано

Припомняме, че цялата процедура за това се задейства, след като бившият кандидат за премиер на ГЕРБ и настоящ вицепремиер Мария Габриел поиска оставката на обвинител №1.

От развоя на събитията Борисов не е доволен. Това заяви самият той пред камерата на ПИК TV тази сутрин в парламента.

Бившият премиер дойде на работното си място начумерен и сърдит. Сигурно затова и въпросите на репортера ни Цвети Борисова за ДНК-теста за бащинство, който да установи дали детето на Борислава Йовчева е негово, и за имунитета му, също не му се сториха достатъчно важни за обществото, че да ги удостои с отговор.

В началото на заседанието на депутатите, Борисов отиде в стаята на председателя на Народното събрание Росен Желязков. В момента народните представители заседават без лидера на ГЕРБ в пленарната зала.

Вижте още във видеото:

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО) ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК