Борисов с четвърти мандат, защото...

КОМЕНТАРИ

Борисов с четвърти мандат, защото...

143267
на 20.01.2021
Борисов с четвърти мандат, защото...
Автор:   Данка Радева

От безпринципното сношение на стари ченгета, живкови прокурори, дами със спорен морал и минало, откровени ренегати, лузъри, опортюнисти, подсъдими лица, данъчни престъпници, източили държавен ресурс, мутри и мутрочалгари, партийни наемници на Васил Божков, Цветан Василев и Маджо, отрочета на червена номенклатура и активни борци, девианти с помръчняло и изкористено от жажда за власт съзнание, лакеи на Кремъл и ГРУ, безродници, национални предатели, розови джендъри със сбъркана понятийност за семейство, религия и пол, “майки” с увреждания, експлоатиращи страданието на децата си...печели само Бойко Борисов.

препоръчано

Истината се познава в сравнение.

Дори в класическия Отечествен фронт на Георги Димитров и Кимон Георгиев са участвали системни партии с ясна програма и идеология - подлъгани от екстремността на историческата реалност и лицемерието на комунистите.

Дори тяхната пропаганда не си е служила с мръснишките прийоми на Бабикян.

Дори Добри Терпешев не е бил...хм, така простодушен и примитивен, както Румен Радев.

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това