Борис Джонсън: Когато говоря за Брекзит без сделка, не блъфирам

Европа

Борис Джонсън: Когато говоря за Брекзит без сделка, не блъфирам

12158
на 07.07.2019
Борис Джонсън: Когато говоря за Брекзит без сделка, не блъфирам
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Главният претендент за лидерството на Консервативната партия и за поста на британски премиер Борис Джонсън заяви, че не блъфира, когато говори за излизането на страната от ЕС без сделка на 31 октомври, съобщава Sunday Telegraph, цитиран от „Фокус”.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Джонсън призова европейските лидери да погледнат „дълбоко в нашите очи“ и разберат, че Великобритания ще напусне ЕС с или без споразумение на 31 октомври, ако той стане министър-председател.

Думите на британския политик са част от негово интервю за изданието, като от редакцията на вестника коментират, че тази позиция ще предизвика определено безпокойство в Брюксел, от където заявиха, че нямат намерение да предоговарят сделката за Брекзит, която бе направена от все още действащия премиер Тереза Мей.

Изданието отбелязва, че Джонсън се надява да постигне някои промени в споразумението ако даде да се разбере, че няма да се церемони с ЕС.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК