Ботев Пловдив отказа голяма оферта от белгийци за своя звезда

Футбол

Ботев Пловдив отказа голяма оферта от белгийци за своя звезда

10718
на 21.07.2024
Ботев Пловдив отказа голяма оферта от белгийци за своя звезда
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

След победата над Марибор, в Ботев Пловдив са амбицирани да стигнат далеч в Лига Европа. Шефовете са забранили да се говори за изходящи трансфери, по настояване на треньора Душан Керкез.

препоръчано

В последните дни в офисите на “канарчетата“ са дошли две конкретни и достатъчно големи оферти за една от звездите на тима – Самуел Акере.

Те обаче са били отхвърлени, въпреки много нули. 20-годишният нигериец е основен елемент от схемата на Керкез и евентуалното му напускане ще окаже много негативно влияние върху състава, са преценили на “Колежа“.

Предложенията са от два от елитните и традиционни отбори за Белгия – Стандарт Лиеж и Гент.

Възможно е Ботев да преразгледа позицията си, ако тимът отпадне от гръцкия Панатинайкос във втория предварителен кръг на Лига Европа.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК