БРАВО: Орлин Павлов с концерт от... гаража (ВИДЕО)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

БРАВО: Орлин Павлов с концерт от... гаража (ВИДЕО)

13568
на 16.03.2020
БРАВО: Орлин Павлов с концерт от... гаража (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Заради мерките на правителството срещу коронавируса, ангажиментите на всички музикални звезди отпаднаха до средата на април. Орлин Павлов обаче намери начин как да заразва почитателите си във време на домашна карантина.

препоръчано

В социалните мрежи поп звездата изнесе мини концерт от собствения си гараж, видя ПИК. Павлов изпълни на живо два от хитовете си - "Още малко" и "Заедно", а накрая на гаражния си концерт, оптимистично заяви: "Стойте си вкъщи и се почивайте, всичко ще се оправи!".

На видеото се видя, че в гаража си Орлин пази цели 3 велосипеда и един мотор. Зрител с чувство за хумор коментира: "Хората едно колело си нямат, а нашия се презапасил с няколко, все едно е тоалетна хартия. Поздравления за гаражното парти".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден на май - възможни непредвидени разходи за Скорпионите, новина ще изнерви Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден на май - възможни непредвидени разходи за Скорпионите, новина ще изнерви Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! БСП стегна редиците - Нинова събра на среща леви партии и синдикати: Държавата се намира в изключително тежко състояние. Вместо напредък, се върнахме години назад (ВИДЕО/ОБНОВЕНА/СНИМКИ) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! БСП стегна редиците - Нинова събра на среща леви партии и синдикати: Държавата се намира в изключително тежко състояние. Вместо напредък, се върнахме години назад (ВИДЕО/ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК