Братът на рекламното лице на Васил Божков цъфна на протестите (СНИМКИ)

Политика

Братът на рекламното лице на Васил Божков цъфна на протестите (СНИМКИ)

145137
на 13.07.2020
Братът на рекламното лице на Васил Божков цъфна на протестите (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Братът на рекламното лице от лотариите на забегналия хазартен бос с 18 обвинения Васил Божков Захари Бахаров - Явор Бахаров, е на протестите, видя обективът на ПИК.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Явор Бахаров беше арестуван в началото на февруари в Банко заради шофиране след употреба на алкохол и дрога. Явор Бахаров имаше подобни проблеми и през 2011 г. актьорът, когато бе задържан в София за притежание на малко количество марихуана, а в началото на март миналата година бе и осъден от Софийския районен съд за хулиганство и непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Неговият брат Захари Бахаров пък беше рекламно лице на лотариите на избягалия в Дубай от правосъдието Васил Божков, който е заподозрян в инспирирането и финансирането на сегашните протести и открито ги насърчава по Фейсбук.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК