Британският парламент одобри поправките по Брекзит

Европа

Британският парламент одобри поправките по Брекзит

7842
на 28.02.2019
Британският парламент одобри поправките по Брекзит
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Камарата на общините в парламента на Велекобритания одобри представените от консерваторите поправки към текста на документа за Брекзит, които ще позволят на депутатите да направят избор между излизане от ЕС без споразумение и отлагане на Брекзит, съобщава РИА "Новости".

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Според документа, до средата на март парламентът ще може да избере между текста за споразумение по Брекзит, представен от премиера Терема Мей, Беркзит без споразумение или отлагане на Брекзит.

По-рано „Дейли Телеграф” съобщи, че властите във Великобритания са решили да отложат Брекзит. Отбелязваше се, че Тереза Мей се е изказала срещу отлагането на датата за Брекзит и е обещала, че до 12 март в парламента ще се проведе ново гласуване по сделката.

Превод и редакция: ПИК

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК