Бургазлия рани с рикошетен куршум бандит в гърдите

ЧАС ПИК

Бургазлия рани с рикошетен куршум бандит в гърдите

7351
на 30.04.2014
Бургазлия рани с рикошетен куршум бандит в гърдите
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

24-годишен бандит получи рана в гърдите от рикошетен куршум, след като нападна булгазлия пред бар. "Хавай" в морския град. Сигналът за сблъсъка и стрелбата бил подаден в сряда половин час след полунощ от стрелеца - 40-годишния бургазлия Н.Е., съобщиха от полицията в Бургас.

препоръчано

Той разказал, че пред пред бар "Хавай" на ул. "Райна Княгиня" №16, е нападнат от непознат мъж и при самозащита произвел изстрел в земята с личното си оръжие.

Непознатият се оказал 24-годишният Е.А. от Бургас, който се спречкал с бургазлията в района пред заведението и го фраснал с юмрук в областта на ребрата.

Н.Е. извадил законно притежавания си боен пистолет "Глог" 9х19 и стрелял в земята, след което побягнал в посока ул. "Булаир". От изстрела след рикошета Е. А. получил повърхностна охлузна рана в областта на гърдите, отведен е в болницата в Бургас, където са му дали медицинска помощ.

Няма опасност за живота му. Н.Е. е предал доброволно с протокол пистолета си заедно с пълнителя и 14 бойни патрони.

По случая е образувано бързо полицейско производство.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК