България с рекорд по посещение на страницата PornHub

Животът днес

България с рекорд по посещение на страницата PornHub

36604
на 26.03.2020
България с рекорд по посещение на страницата PornHub
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Какво ще кажете за коронавирус порно? Изглежда, че сънародниците ни са ценители, или поне това сочат последните данни, разпространени от PornHub, съобщава „Профит.бг”.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Един от най-популярните сайтове за порно в света отчита сериозен ръст в трафика си в последните дни, в които голяма част от населението на Земята работи от домовете си. Оттам обаче обявиха и други, доста по-интересни данни.

Първото търсене в сайта с думата „коронавирус“ е осъществено на 25 януари. Само за последните 30 дни търсенията скачат до невероятните 9.1 млн., като тук са всички свързани думи, като коронавирус, COVID, COVID-19 и др.

Кои обаче са страните, които търсят повече порно съдържание, в което има думи, свързани с коронавируса? Според PornHub, начело в тази класация е Словакия, следвана от България и Румъния.

Потребителите у нас търсят подобно съдържание с 88% повече от средното ниво в световен мащаб.

В сайтовете за възрастни все по-често се срещат видеоматериали със заглавия, като “Изоставения Ухан” и “Агент на здравните служби задържа жена, заразена с коронавирус”.

След нас са още любителите на порно в Малайзия, Сърбия, Австрия, Португалия, Сингапур, Колумбия и Филипините.

Данните са публикувани по молба на сп. Forbes.

PornHub се посещава от повече от 120 млн. души дневно.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 151
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК