Българка стана "Мисис Европа" (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Българка стана "Мисис Европа" (СНИМКИ)

29072
на 20.11.2023
Българка стана Мисис Европа (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Българка спечели конкурса "Мисис Европа", който се проведе в Истанбул. Манита Вартан е отпътувала към дестинацията със седем куфара.

препоръчано

"Багажът е толкова много, тъй като вечерните тоалети, с които заминах, са на един от най-добрите български дизайнери. Работих с трима български дизайнери, аз държах всичко да бъде българско, да бъде наше, без чужда намеса в представянето ни", каза Манита.

Един от кръговете на конкурса е бил с народни тоалети. "Носията е автентична родопска, с истинско менче, кобилица и стомни. Целият антураж е автентичен. Само тези неща се побраха в четири куфара", каза тя.

Вартан поясни пред Нова тв, че е четвърто поколение арменка в България и затова носи такова име.

"Завършила съм българска филология, работила съм 5 години като учител. Сега се занимавам с мода, благотворителност и обществени изяви. Също така отглеждам дъщеря си, която се занимава с музика. Тя също е носител на много награди в чужбина", съобщи тя.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 88
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК