Ваксинационен център отвори врати и в бившия Спортен диспансер в Пловдив

Региони

Ваксинационен център отвори врати и в бившия Спортен диспансер в Пловдив

3768
на 24.03.2021
Ваксинационен център отвори врати и в бившия Спортен диспансер в Пловдив
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ваксинационен център отвори врати и в бившия Спортен диспансер в Пловдив /Медицински център "Рехабилитация и спортна медицина - Пловдив"/, съобщи управителят д-р Влатко Глигоров през общинския пресцентър.

препоръчано

В момента разполагаме с продукта на "AstraZeneka", до дни очакваме доставка и на РНК ваксини, по-конкретно на Pfizer/BioNTech", обясни д-р Глигоров.

Преди поставянето на инжекцията всеки пациент може да си направи бърз антигенен тест за COVID-19. Той не е задължителен, но е препоръчителен.

Ваксинационният коридор е отворен от 12 до 14 ч. всеки работен ден при строго спазване на противоепидемичните мерки. Необходимо е предварително записване на телефони: 032/643902, 032/644049.

Бившият Спортен диспансер се намира ул. "Владивосток" 18, малко преди входа на Гребната база в Пловдив.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК