Васил Найденов поля 73-ия си рожден ден с шампанско за 300 лева (Снимка)

Лица

Васил Найденов поля 73-ия си рожден ден с шампанско за 300 лева (Снимка)

16868
на 08.09.2023
Васил Найденов поля 73-ия си рожден ден с шампанско за 300 лева (Снимка)
Автор:   ПИК

Кралят на българската естрада Васил Найденов навърши 73 години на 3 септември. Празника си той отбеляза във ВИП апартамента на роден хотел, готвейки се за поредната си концертна изява пред публика. Неговата дясна ръка – импресариото Ивайло Манолов, с когото работят заедно повече от три десетилетия, се бе постарал да му организира тайна изненада в покоите му.

препоръчано

От екипа си певецът получи здравословна торта с надпис „ЧРД на краля на българската поп музика“, марково шампанско за 300 лева и разкошен пищен букет с 21 бели рози. Импресариото и музикантите от бенда на Найденов го изненадаха и с чисто нови кожени кецове от последната колекция на популярна световна марка, за да си „отговарял на прякора“. В последните години естрадната звезда предпочита мокасините пред запазената си марка – спортните кецове, но се зарадвал на армагана и обещал да ги обуе за някое от предстоящите си участия.

Естрадният доайен рядко празнува рождените си дни на маса с много приятели и предпочита да вдига наздравици само в най-тесен приятелски кръг. Искал да отбележи своите 73 години в Гърция, във вилата на своя импресарио Ивайло, но натоварената му с концертни изяви програма не позволила да отскочат до южната ни съседка за няколко дни. Найденов не крие, че с времето човек помъдрява и вече няма нужда от онази орда приятели, които са с него само за купоните. Малко са тези, които обичат и ценят истински. Това, което го натъжава, са успехите на редица некадърни хора, които обаче за сметка на това са безпардонни и не се спират пред нищо. В повечето случаи кадърните хора стоят и гледат отстрани, защото са възпитани. Прехвърлил 70, любимият певец на поколения българи споделя, че се чувства здрав, жизнен и във форма. Последните месеци били неприятни за него, защото претърпял урологична интервенция, но вече се чувствал добре. Щадял и нервите си много повече от преди, защото сърцето му често излизало от ритъм и гледал да приема лично само позитивните емоции.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Овните да не дават заеми на родата, признание и успех за Девите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Овните да не дават заеми на родата, признание и успех за Девите
ПИК TV x
НАПРЕЖЕНИЕ В ПИК TV! Бунт в парламента! БСП и ИТН прекратиха заседанието - социалистите обвиниха уйдурмата в опит за кражба на 5 млрд. лв. (ОБНОВЕНА) НАПРЕЖЕНИЕ В ПИК TV! Бунт в парламента! БСП и ИТН прекратиха заседанието - социалистите обвиниха уйдурмата в опит за кражба на 5 млрд. лв. (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК