ВАС заседава по жалбата на „Демокрация, права и свободи – ДПС” срещу ЦИК

Темида

ВАС заседава по жалбата на „Демокрация, права и свободи – ДПС” срещу ЦИК

42203
на 12.09.2024
ВАС заседава по жалбата на „Демокрация, права и свободи – ДПС” срещу ЦИК
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Върховният административен съд ще заседава по жалбата на коалиция „Демокрация, права и свободи – ДПС” срещу решението на Централната избирателна. Фракцията около Ахмед Доган подаде жалба в съда, след като ЦИК отказа регистрация.

препоръчано

Край на регистрацията за предсрочните парламентарни избори (ОБЗОР)
 
В сряда магистратите обаче дадоха зелена светлина за регистрацията на „ДПС- Ново начало”. ВАС задължи ЦИК да регистрира за участие в изборите коалицията около Делян Пеевски.
 
Сагата около лагерите в ДПС обаче претърпя развитие късно снощи, когато ЦИК взе решение да регистрира нова коалиция около Доган с име „Алианс за права и свободи”.

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК