Вдовицата на Григор Вачков се поболя

Лица

Вдовицата на Григор Вачков се поболя

21473
на 04.08.2021
Вдовицата на Григор Вачков се поболя
Автор:   "Ретро"

Съпругата на покойния Григор Вачков е закъсала със здравето. Силвия Вачкова имала проблеми с кръста и ставите и с всеки изминал ден ставала все по-трудно подвижна. Жената на кинолегендата изпитвала дискомфорт на всяка крачка и елементарни рутинни действия я карали да чувства болка и да се уморява твърде бързо.

препоръчано

Дъщеря ѝ Мартина обаче се намесила въпреки нежеланието на Силвия да обикаля лекарските кабинети. По настояване на щерка си Вачкова склонила да пробва лечение с минерална вода. В продължение на месец тя била „командирована“ в Девин, където водата е изключително целебна. Марта също придружавала майка си по време на процедурите в Родопите, тъй като и тя преди 2 години отключи дискова херния, която успя да оперира едва тази пролет. По-рано нямало как, защото била непрекъснато ангажирана със снимките на докторския сериал „Откраднат живот“, където през всичките сезони я гледахме в ролята на култовата героиня главна сестра Жекова.

80-годишната Силвия изкара акъла на дъщеря си и в началото на годината, когато пипна коронавирус и успя на косъм да се отърве от хватката му. Вдовицата на Гришата подценила заболяването и до последно си мислела, че просто е настинала, защото имала навика да излиза с мокра коса на терасата. Оказало се обаче, че ситуацията е доста по-сериозна и изисквала незабавна лекарска намеса. Марта и досега е благодарна, че докторите успели да спасят възрастната ѝ майка.

Откакто Григор Вачков не е между живите, жена му Силвия страни от артелита и предпочита уединението. Виждала се само с няколко приятелки от квартала, с дъщеря си и внучката. Обичала и срещите с Владо Пенев и редовно повтаряла на Марта, че най-щастлива ще е, ако доживее да ги види като съпруг и съпруга.

Сподели:
Бомба x
Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат Екогласност: Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат "Екогласност": Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 303
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това