Великобритания обеща подкрепа за Украйна

Европа

Великобритания обеща подкрепа за Украйна

5124
на 08.12.2021
Великобритания обеща подкрепа за Украйна
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Британският външен министър Лиз Тръс обеща да застане с Украйна срещу руската агресия, уточнявайки, че Лондон обсъждал със съюзниците от НАТО други мерки, които да предприеме, за да предотврати всякакво нахлуване на Русия, предаде Ройтерс.

препоръчано

"Ние също така обсъждаме с нашите съюзници от НАТО други мерки като икономически мерки и дипломатически мерки, които могат да бъдат предприети , но сме много ясни, че заставаме с Украйна пред лицето на тази агресия", каза тя, запитана дали Великобритания ще подкрепи разполагането на още войници в подкрепа на Украйна чрез НАТО или директно от Великобритания.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 8 май - денят е нервен за Близнаците, успехите намигат на Лъвовете САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 8 май - денят е нервен за Близнаците, успехите намигат на Лъвовете
ПИК TV x
Николай Бареков пред ПИК TV: ГЕРБ и ДПС убиха ПП с два смъртоносни удара! Кирил Петков и Лена Бориславова са абсолютни мошеници (ВИДЕО) Николай Бареков пред ПИК TV: ГЕРБ и ДПС убиха ПП с два смъртоносни удара! Кирил Петков и Лена Бориславова са абсолютни мошеници (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК