Вход
София
Времето в София 9 o C

Велислава Дърева с унищожителна статия срещу Корнелия Нинова, Кирил Добрев и "посмешището", сложено за главен редактор на "Дума"

Велислава Дърева с унищожителна статия срещу Корнелия Нинова, Кирил Добрев и "посмешището", сложено за главен редактор на "Дума"

на 18.10.2018
427787
45
Велислава Дърева с унищожителна статия срещу Корнелия Нинова, Кирил Добрев и "посмешището", сложено за главен редактор на "Дума"
Автор: ПИК
18.10.2018
45
427787

Унищожителен коментар на една от най-знаковите социалистки и остри леви пера Велислава Дърева бе публикуван в червения сайт "Поглед". В статията си Дърева остро критикува настоящото управление на БСП в лицето на лидерката Корнелия Нинова и нейното изпълнително бюро от новоизпечени бесепари, които обвинява за съсипването на вестник "Дума". Публикуваме целия коментар без редакторска намеса: 

БСП подготвя алтернативен бюджет

БСП подготвя алтернативен бюджет

Председателите на съветите към Националния съвиет на БСП...

на 16.10.2018

"Аз, един охолен, оял се социалист, радетел на безбрежния живот, принц на опортюнизма, роб на съглашателството, продал се за 43 млн., за да си спретне коалицийка с Борисов, да си пълни търбуха и да кряка в захлас (по В. Василев, хладилник „Мраз”), бидейки предател, боклук, гмеж, измет, изрод, алчен и властолюбив призрак, куц кон, борец за мангизи и власт, крадец, лапач, себелюбец, сребролюбец, шарлатанин, аристократ, политически труп, говедо, идиот (по фейсбук), а също така краен левичар, кандидат за пост и тежък олигарх (по К. Нинова), който има общ медиен пул с ГЕРБ под ръководството на Цв.Цв. (по К. Добрев) - аз, Велислава Дърева, ви поздравявам всички вас - чисти, честни, почтени, непорочни, ангелоподобни, херувими и серафими! Ave!

Поздравявам ИБ на БСП! За това, че на 28 август, без никакви мотиви отстрани главния редактор на ДУМА Таня Джаджева, професионалист, уважаван от цялата журналистическа гилдия.

И за това, че без никакви аргументи и по неизвестни критерии ИБ натресе на ДУМА едно откровено недоразумение, което е за посмешище на цялата гилдия. Колкото и да го величаят и насърчават неговите фейсбукарски фенове - „Новият Продев!”, „Утре депутат!”, „Бой по канчетата!”, „Мачкай, Данчо!”, „Мачкай хранените хора!”, „Fuck Them All!” („Начукай им го на всички!” - б.а., с извинение). Ave!

И за това, че с операцията от 28 август ИБ прелюбезно изпълни желанието на председателя „да си направя моя екип”. Обаче екипът на председателя на БСП не е ДУМА, а ИБ. Пък Уставът повелява главния редактор да бъде гласуван от Националния съвет. Ама кой го брои изобщо тоя Устав, дето ти се мотае в краката, и тоя Национален съвет, дето си позволява да приказва и да критикува дори, та вбеси генерал Бриго! Заобикаляш ги и точка! Да не е за първи път! Само за ДУМА – за трети път. Ave!

Поздравявам иженарицаемий „Мачкай, Данчо!”, чиято всяка първа дума е „аз”, а всяка втора – „искам”, който блуждаеше от вестник във вестник, и бродеше непризнат и недооценен, и замина за Англия, за да го признаят и оценят, че да натрие носовете на българските тъпаци, и опитите му да се занимава с журналистика катастрофираха, и отново непризнат и недооценен се преквалифицира на готвач и градинар в един малък английски градец (няма срамен труд), и така 6-7 години, докато го хванаха за ушите и го сложиха да води два митинга на БСП, което се оказа напълно достатъчно изискване да заеме мястото на Стефан Продев. И още преди да стъпи в ДУМА, се ожали във фейсбук, че отива в едно змийско гнездо на закоравели интриганти, сектанти и догматици, а напоследък премина към изящното определение „лайномети” (с извинение - б.а.). И отново - „Мачкай тая измет”, и „Fuck Them All!”… Ave!

ПИК TV: СПОРОВЕ ЗА ВОТА! Дариткова: Сметките на БСП не излизат

ПИК TV: СПОРОВЕ ЗА ВОТА! Дариткова: Сметките на БСП не излизат

Поех ангажимента предложенията, ускоряващи и облекчаващи...

на 17.10.2018

Преди „Мачкай, Данчо!” ДУМА беше „некачествен, непрофесионален и неопозиционен”, каза Корнелия. Днес ДУМА е „качествен”, „професионален” и върло „опозиционен” – вестникът е задръстен от депутатското „хождение в народ” (цветя, целувки); анализите отстъпват пред нашествието на готварски рецепти и развлекателни препечатки с 10-годишна давност; ако не всеки брой, то през брой снимката на лидера е на първа страница, плюс още 2-3 снимки извътре (недостигнат връх от Бай ви Тошо!); изобщо - сущи „Гардиън” и „Либерасион”, взети заедно! Тъй си представя „Мачкай, Данчо!” модерния ляв вестник, който трябвало да има и земеделска притурка – да знаели хората, кога да сеят боб. Ave!

ДУМА е политически вестник. ДУМА сее идеи, не сее боб!Ама ако „Мачкай, Данчо!” реши, ДУМА и боб ще сее! Ave!

Поздравявам специално „Епицентър” за неговия инсинуативен талант! За това, че приши на Георги Пирински думи, които не е произнасял: „Пирински се обяви в защита на Истанбулската конвенция… „Позицията на партията за Истанбулската конвенция буди силни съмнения и недоумение сред нашите европейски партньори. Темата за Истанбулската конвенция не беше обсъдена в Националния съвет. Тезите за конвенцията първоначално бяха изказани еднолично от Корнелия Нинова” . Така анонимният автор „цитира” интервюто на Пирински в „Още от деня” на БНТ, 12.10. 2018 г. Който е гледал БНТ знае, че Пирински изобщо не споменава Истанбулската конвенция! Ave!

И фейсбук изригна, изхрачи, избълва цялата мръсотия, на която е способен! Не мога да цитирам нито дума от гнусния, циничен, вулгарен репертоар, кипнал из помийната яма на първосигналното, развратено обществено съзнание, репертоар, който фейсбукарите владеят до съвършенство и повърнаха сладострастно в клоаката, наречена кой знае защо социална мрежа. Авторът на тази програмирана инсинуация явно притежава мръснишко, перверзно, ченгесарско мислене. Ave!

Поздравявам специално Васил Василев (агент „Паскал” и „Бобев”)! За това, че по „Евроком” на 15.10.2018 г. разобличи целта на „соцбароните”: „да катурнат Нинова и да пробутат Истанбулската конвенция” за джендърски кеф! И така отговори кой е Велзевулът (или един от Велзевулите) зад професионалната инсинуация на „Епицентър”. И описа как враговете с партиен билет ще си делкат 43 млн. и ще получат „по някой и друг милион”, а също така „награди, постове, служби и тлъсти дробчета”. Ave!

ПИК TV! Щедри в опозиция - БСП предлага 2000 лв. таван за пенсиите

ПИК TV! Щедри в опозиция - БСП предлага 2000 лв. таван за пенсиите

БСП ще чуе исканията на пенсионерите. Това обяви на...

на 17.10.2018

И за това, че той, приватизаторът, който не помни кога е струпал първия си милион, нарече 50 социалисти, членове на НС на БСП „охолни, ояли се, радетели на безбрежния живот, принцове на опортюнизма и роби на съглашателството”. Ave!

И за това, че той, бизнесменът, финансирал президентската кампания на Петър Стоянов, отсъди: „Срещу 43 млн. лв. властта си купува опозицията в БСП”. И сътвори публичен донос, и зададе алгоритъма на пропагандната центрофуга. Ave!

Поздравявам Кирил Добрев за това, че на 13.10. 2018 г. по БТВ разкри и „общия медиен център” на ГЕРБ и „бандата на 50-те” с говорител Цв. Цв., но дискретно замълча кои точно медии са в тоя „медиен център”. Ave!

Поздравявам всички дълбоко морални и високо принципни люде, прилежащите им медийни кокотки и кокетки, както и секретариата на фейсбукариата!

За това, че мълниеносно изобличиха „бандата на 50-те” и нейните ятаци – една компания от изконно съмнителни лица като Вагенщайн, Пантев и други подобни злодеи на перото, до един – с „нереализирани амбиции”, които „друсат дребнотемия и мелодрами”. Ave!

И за това, че конгениално и виртуозно разконспирираха техните демонични козни, подмолни заговори, тъмни сговори и мрачни кроежи за „метеж срещу лидера”, „коалиция с ГЕРБ” и „пробутване на Истанбулската конвенция” срещу тлъстия подкуп от 43 млн.лв., които са си само капаро. Ave!

И за това, че смърцафърцаха, сдъвкаха, изплюха и презряха странното искане на 50 социалисти, членове на Националния съвет, а именно - ИБ да спазва Устава и да не натриса на ДУМА непрофесионалния и политически неграмотен персонаж „Мачкай, Данчо!”. И отритнаха това искане като нагло, арогантно и антипартийно, ерго – всеки, който защитава Устава и ДУМА е съглашател, съзаклятник, заговорник, завераджия, предател, продажник и превратаджия. Ave!

Ей на това му се вика „стил и метод” (повече - в Послепис)! Ave!

Тук свършвам с поздравленията. За да напомня, че:

ДУМА е национален всекидневник, левият вестник на България, вестникът на лявата идея, която е много по-голяма от всички леви партии, взети заедно. ДУМА е приемник и продължител на възрожденския и на социалистическия печат. ДУМА е институция, явление в съвременната българска периодика, обществен фактор и политически субект. ДУМА формира политика, докато други произвеждат празни думи. ДУМА е съмишленик, съратник и съдейственик на БСП, когато е необходимо – коректив и никога враг. ДУМА не се крие от истината и не бяга от битките. ДУМА лични войни не води и лични интереси не обслужва. ДУМА е свободната територия на българската журналистика.

На когото не му харесва – негов проблем

ДУМА не e партиен стенлист, нито агиттабло, нито придворен бюлетин. ДУМА не е нито наемник, нито държанка, нито гувернантка, нито прислуга, нито лакей, нито обслужващ персонал на когото и да било. ДУМА не е медийна куртизанка, която се събужда в ложето на властта и парите, протяга се сластно и още сънена и чорлава се мята връз компютъра и нащраква знойна статия в защита на свободното слово. Други са медийните наемници, държанки и прислужници, техните имена са известни - с тяхната платена „безкористност”, с техния гъвкав, поврътлив, многопрофилен „морал”, с тяхното полифункционално любвеобилие и дашност, с тяхната лъстивост и леконравно високомерие.

На когото не му харесва – негов проблем.

С тази кратка характеристика на ДУМА напомням, че с наемници, метреси и момчета за мръсни поръчки журналистика не се прави. Още по-малко - ДУМА.

Стефан Продев създаде ДУМА преди 28 години и 28 години войната срещу ДУМА не спря. И не спира. За 28 години ДУМА преживя всичко:

Цветя и павета. Възторг и ненавист. Бесни агитки - сини и червени. Остръвнен остракизъм - ляв и десен. Неистова любов и хистеричава омраза. Омраза от чужди и от свои. Безразличие - никога. Никой не води война от безразличие. Десните наричаха ДУМА „чума”, левите – „гноен цирей върху здравото тяло на партията”. Десните горяха ДУМА, левите дефилираха пред „Позитано” с плакати „ДУМА не е моят вестник!”…

И така – 28 години.

Чуждите са ясни.

А „своите”? Опитваха се да купят ДУМА, да я подкупят, да я присвоят, да я подменят, да я опитомят, да я унижат професионално, да я унищожат политически, да я съсипят финансово. ДУМА като един албатрос преведе и пренесе БСП през дивия, страховития политически щорм, но, както знаем, няма добро ненаказано и няма зло невъзнаградено.

Тази война не я води БСП. Не!

Тази война я водят конкретни персони, свързани с конкретни среди и кръгове, с прилежащите им лични, егоистични, властови интереси, с техния обслужващ персонал от медийни метреси, лакеи и наемници. През годините персоните и кръговете се сменяха, но интересите оставаха. Идеите са безсмъртни, но интересите са вечни, нали така.

Тези персони и среди, които воюваха и воюват срещу ДУМА, воюваха и воюват срещу БСП. С едната цел – да овладеят, да обсебят, да присвоят, да подчинят, да узурпират и ДУМА, и БСП. Да ги превърнат в заложник, в параван, в изтривалка, в послушно добиче, в инструмент на нечестиви интереси, перфидни предателства, политически интриги, подмолни сделки, лукавства, коварства и мерзости всякакви.

На тези персони и кръгове им пречат и ДУМА, и БСП.

За тях ДУМА, БСП, лявата идея, социалистическият идеал, антифашизмът, противопоставянето на алчния капитал, винаги са били отрицание на тяхната същност, една тегоба, един маскен бал, един театрален грим, едни лицемерни дрънканици, които да им гарантират безметежно и охолно пребиваване в политиката, във властта. Каквото и да приказват.

Те искат власт, а идеите са за „простолюдието”, за „публиката”, сиреч – за народа, който те ухажват зрелищно и презират чистосърдечно. Презират неговия мизерен, жалък, разбит живот, неговите погубени мечти, неговата ограбена духовност, неговата безнадеждност, неговата беззащитност, неговата безпределна мъка, неговото повседневно страдание, неговите стремления, неговите тежнения, неговата памет, неговата история – трагична и величава. Каквото и да приказват.

Те искат да държат като заложници и вестника, и партията, и ръководството на партията. Който поддаде. Един да поддаде, следва тотален погром. Първо на вестника, после на партията. Тези кръгове и среди искат друг вестник, защото искат друга партия. Не социалистическа. Не идейна. Не партия на духа и разума. Не партия на съпротивата. Не. Искат някаква друга, несоциалистическа партия.

За това е нашата битка за ДУМА. Защото ДУМА е последният рубеж. Непревзет. И непревзимаем."

Сподели:
свързани новини
ПЪРВО В ПИК! Цветанов със совалки в парламента, БСП го поканиха в партията (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК! Цветанов със совалки в парламента, БСП го поканиха в партията (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан...
на 18.10.2018
Напиши коментар »
(45)
1
МНОГО ДЪЛГО МА! КАЖИ ГО С ДВЕ ДУМИ - АБЦОЛЮТНИ БОКЛУЦИ, ТА ДА ТЕ РАЗБЕРЕМ!
2
Тази страннополова особа ми е крайно антипатична ,но - определението ,което дава за всеки средностатистически член на БСП ме накара да се замисля ( ... а ,един охолен алчен ,оял се социалист ... ,бидейки боклук ,предател ,гмеж ,изрод ,изверг ... и т.н.т. - прчетете текста ,по горе) НАД ФАКТА,ЧЕ И ЕДНА ПОТОМСТВЕНА КОМУНОСОЦИАЛИСТКА ,КАТО ГЪРЕВА Е ПРОУМЯЛА - ЩО Е ТО - СОЦИАЛИСТ !!! Да и блаодарим ! ПП. Мразя БСП.но чак такива определения (като тези на Дърева) ,си принавам ,че нийога не са ми идвали на ум.
3
Курни тотално им ема байката ! След нея - БСП няма да може да влвзне в НС ! Браво Курни ,давай все така !!!
4
Спомнете си и едно друго посмешище,което беше главен радактор на "Демокрация", когото сега галено наричаме БОЛНИЯ ПИДЕРОВ.
5
https://www.youtube.com/watch?v=6D7GVW9pqyw
6
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
7
Текстът на старата мома, нищо лично, обаче тя си няма друга работа освен да се мота изБСП-то и да се изживява като нЕкъв фактор, е ефектен, обаче абсолютно нечестен.Най-малкото защото тя много добре знае, а и не само тя, кои са и какви са повечето от /вечно/ подписвалите - изхвърлени от Ниновото ръководство, както се прави навсякъде, вкл. и в ГЕРБ.А ексглавната редакторка на вестника, за която плаче и плюе новия, е била първата любимка на Продев, разправят бивши и прогонени от него, джурналя.
8
Колкото и да не ми е приятно, но аз стискам палци на Импексовата миризлива курабия, защото е достатъчно коварна тая змия, за да успее да приключи един път и за винаги, тая вредна и крадлива партия. Успех на Импексовата барсала, и да прати мис социалистката Дърварева в селската баня, за да се изкъпи поне..
9
Хахахаха Дъ'ртата вещ'ица разсипа КУРзанела и сие!
10
Толкова много разправии. Кой го чете тоя вестник?
11
ДЪРЕВА ПИСНА ЩОТО СА Я НАСТЪПИЛИ ПО МАЗОЛА МАЙ! ДА КАЖЕ НЕЩО ЗА БЕНЧО, ЗА ИМПЕКСИТЕ НА КУРНЕЛА, ЗАЩО ТРАЕ ДВЕ ГОДИНИ? КОГАТО КОМУНЕТАТА СА НА ХРАНИЛКАТА - ТРАЯТ. ЩОМ ГИ МАХНАТ - ВОЙ ДО НЕБЕСАТА?
12
Тези социалисти-комунисти, все едно и също. Като не са на власт, се изяждат, дрънкат и мразят. Накрая, ще вземат да се избият. Властта някак си ги обединява- всички знаем защо. Изобщо, не ме интерсува какво правят ,само да не ни управляват и държавата ми да не зависи от тях. За Дума- парцал,който никой ,ако не е правъртял не чете. Последния рубеж падна .Амин
13
Откакто ГЕРБ им врътнаха кранчетата за длавери и лапачка, червените толупи започнаха да се самизяждат. Също като плъхове в капан. Рай за ушите е червеното квичене по медии и форуми. Ред е най-после и Цацаров да се поразмърда и да започнат тъй дълго чаканите дела срещу червената мафия начела с Импексова, която опоска и разпродаде активите на България.
14
Чудесна притурка към всичко, което тече като процес в БКП/БСП или това, което е. Ако искат да опазят партията си като лява и ако решат да са честни към онези, чиите интереси УЖ защитават, то следва да сменят лидерката си. Колкото до вестника им, поне от електронния вариант списването и стилистиката напомнят на агиттабло.
15
ДЪРЕВА Е МАША НА БСП ...ДОРИ Е ГОТОВА ДА ДА СИ ВКАРА ГЛАВАТА В КАЗАНА САМО И САМО ДА ИЗКАРА ЧЕ ГЕРБ И БСП ИМАТ НЕЩО ОБЩО...
16
Аман от дърти муцуни изпаднали от каруцата където искаха да векуват !!!
17
Цензорни са САМО ХВАЛБИТЕ ЗАН @СР@Н@ТА ТИКВА от Банкя.
18
За истински главен редактор трябва да се продава на "Независима газета".
19
новата визия на "Дума" е "Фермер със Супичка", а оня геноцидирания Емил Политбюро ще си го прибира ли от Лондон да "пали Парламента", или ще му пращат още пари за плакати "да бъдем като Че" под носа на Кралицата, да знае човека да си търси ли друга работа при БигЛалала в САЩ
20
Да, готварските страници и тези с домакински съвети за дома в Дума са пълен смях! Новият главен редактор на Дума, спуснат с парашут на поста, е много близък с лицето Александър Симов, Това е доста странно и подозрително...какво ги свързва всъщност? симпатия? Или нещо повече? Има ли нещо джендърско в това приятелство мъжко?? Жалко за Дума....Ще я съсипят май.
21
............ДЪРЕФ.....ЕЛА ТЕ ИЕ.БНЕМЕ !.....С ЕДНА ДУМА ТЕ НАПРАИМЕ ИЗТИНСКА ЖОНА !.....ПУ ПУ ПУ !......DEFLORACIA MA U LATINICA !......
22
Червени боклуци - сами си го казват .Че даже и други работи. Качвайте се на чинията на Бузлуджа и изчезвайте, за да не мърсите и потопявате България !
23
Жалки комунета.
24
ЖАЛКИ ИЗЧЕЗВАЩИ " БЪЛГАРИ " !
25
ЦЕНЗ ''О'' РНО....БРАВО БЕ ...№ 17 ....БРАВООООО....И СИ ТРЪГНАЛ ДА РАЗДАВАШ МОРАЛ....ВСИЧКИ ОТ БСП СТЕ ДЕБИЛИ .....20% СТЕ ДЕБИЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ А 80 % СМЕ ДОБРИ И УМНИ ХОРА...ВИЕ И ТЕЗИ ОТ ЛОНДОН КОИТО СТАЧКУВАТ И ТЕ НЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО ....СИГУРНО ЗАЩОТО ИМ СПРЯХА ДАЛАВЕРИТЕ В БЪЛГАРИЯ И ТЕ СА ПРОТИВ БОЙКО БОРИСОВ КАТО КУКУТО НИНОВА...... ТАКИВА СТЕ СТЕ СРАМММММММММ ЗА БЪЛГАРИЯ.
26
Е НЕЧИСТОПЛЪТНА И МИРИШЕ НА БИВОЛСКА ПРЪЖДАВИЦА.
27
Толкова жлъч и цинизъм, в които е вложила цялия си професионален опит и умение заради една промяна в ръководството на "Дума" са необясними за хората отстрани. Вероятно има и други подбуди, като преданост към старите другари, омраза към Нинова по някакъв нейн повод, нежелание да се промени доскорошният и наследен от Продев партиен мироглед на вестника, а може би и нещо по-интимно. Но каквито и да са те не може да се оправдае злобата и нанавистта излята в статията срещу лидера на партията. Все пак "Дума" не беше от най-продаваните вестници и имаше твърде ограничен читателски кръг от "наши другари", предимно на нейната възраст и малко повече. А обновяването на медиите според събитията, които трябва да отразяват е било винаги наложително и полезно.
28
Хай мамка му, виж какви чудеса стават. Вместо да вземе един душ бабата, решила да разроши сплъстените подмишници на биволицата от Крушево. Ма, то тъй не става бе къзъм, айде и двете с пожарникарския маркуч да се преборите първо, да се пречистите духовно и телом викам, че чак тогиз, да си предявите мерака да ви посмаже калугерското масълце за причестяване, ама външно и вътрешно викам ! Мир вам, ...и на двете !
29
Ей и този джендър изплува от фекалиите на Позитано, както обичаше да казва грузинския канибал, ВРАГА С ПАРТИЕН БИЛЕТ, скрий се бе Квази не плаши децата.
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Не съм чел Дума никога но ми направи впечатление силния изказ на Дърева.Предполагам ако беше от ГЕРБ щяха да я носят на ръце и да е медийна звезда.
32
Долу ръцете от Нинова! Тази жена почна да ми става симпатична. Нека да я оставим да свърши всичко на което е способна.
33
па истината май си лъсна за същността на комунистите...Не отвън (от ГЕРБ де), а отвътре са класификаациите, които прави Дърева:"Те искат власт, а идеите са за простолюдието, сиреч - за народа, който те ужажват зрелищно и презират чистосърдечно". Какво по-точно определение за истинската същност на комунистите? Кой по-добре познава нещата от истинския комунист? Да е жива и здрава Курнелия, скоро ще ни освободи от мимикриралата комунистическа партия - БСП!!! Автоимунното заболяване в партията е в напреднала фаза. До евтаназията остава малко време...
34
ФАКТ Е ЧЕ БСП С ВСЕКИ ДЕН СТАВА ПАРТИИКА СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НИНОВА!
35
Мила, г-жа Дъреваааааа, много добре се си спомням как пристигнахте в х-л Рила където беше и г-н Луканов който беше уредил пловдивска фирма да вземе цялата продукция на Видинският тютюнев комбинат и го обяви на всеслушание вие бяхте там с една раничка на гърба цонсолтирахте се със него и изчазнахте , а той ги покани на пълнен шаран у тях.Вие която само чакахте поръчка от от него пишехте глупусти след глупости.И сега за да защитите глупака Станишеви още по-голям глупак Пирински(ама голям глупак) , Вие се жертвате заедно с Гергов, Моков , Мержанов и оня глупак от Македонията някъквси К. Паскалев и мъжа на Мая Манолова( нескам да му пиша името , че не става за нищо даже и за мъж) за да може Станишев и Пирински да продължът мандата си в Европарламента.Много тъпо бе Дърева,платили са за за това.Вече никой ни те вярва.Живееш в хякой виртуален измислен свят и понякога идват при теб да напишеш някоя статия за да може евентуално да повлияеш на мнението на някой.И тия пари ще спрат. Тогава и раница няма да имаш.
36
Махайте я и другите около нея,че няма да вземете и 4% на изборите.От ГЕРБ се надяват да остане,за да спечелят без да гласуват.Тя е техният шанс за вечна победа!!!
37
Унищожителна,съкрушителна,поразяваща,смъртоносна статия и то кого мислите,от Дър Дорева. Предателски души е имало,има и пак ще има.Това е заложено в генът на българинът,особено когато той е необразован,неориентиран,да не кажа прост.Това ни нарежда на предните места между нациите и на последното място по бедност,да не кажа по скотски живот.
38
отговор на коментар
Иска ви се. Точно политиката на герб ще докара бсп на власт, освен ако не се появи нова по-силна лява партия. Това се случва, ако следиш историята по света. А бсп доколко е лява и доколко лявото е ляво тук, е съвсем друг въпрос :) Това се предлага на “ пазара “ :)
39
Дървена толкова години си затваряше очите, че социалистическата партия се ръководи от милионери и всъщност не е никаква партия, а кръжок по интереси. Като толкова години е седяла в бърдака, що се чуди, че се отнасят с нея като с к.у..р.в..а?
40
отговор на коментар
Като това се предлага на пазара трябва ли да е с фалшив етикет?
41
"Врагове с партиен билет" клатят Курнелия, а един "безпартиен комунист" е крепи.
42
отговор на коментар
Да докара БСП до 4.4% процента пъка после да ходи в Сибир.
44
отговор на коментар
Е, как кой? Предполагам, че го четат Черве дядо и Червена баба, които нЕмат интернет и после в него си увиват зимнина, да не става артията зян... Не че са абонирани, де. Един-два броя на година - то колко зимнина да има...
45
Дърева, както винаги бълваш само комунистически глупости. Сигурно са ти спрели мизерните хонорарчета, които Дума ти подаряваше, за да преживяваш и сега се нахвърляш като оса да жилиш. Другарко Дърева, вестник Дума не е ляв вестник и никога не е бил. Комунизмът не е ляв, а терористичен и не е партия, а банда от престъпници.Дума е комунистически вестник подвластен на другарите примати от Кремъл. Ти като дърта българска комунистка, която се има за журналистка, защо поне веднъж не написа, че държавата България е на последно място по бедност в Европа благодарение на руското управление от неграмотници, които искаха и нас да превърнат на терористи, но навреме бяха спрени. Кой другарко Дърева, бяга за добър живот в Русия или за България? Никой по света не иска да вижда и чува за тази бедна, изостанала, разбойническа държава Русия. Само вие комунистите ще си съдерете задниците да ни върнете отново в обятията на азиатските руски престъпници от Кремъл.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 13623
архив

Не само в жената, но и у мъжа трябва да има загадка. А не веднага да питате – "Женен ли си, не си ли?!"

няма нови новини
Днес: 19
hot
най-четени новини в момента
сега
1867
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: ГЕРБ контра на Корнелия Нинова за субсидията - няма шансове БСП да намаже повече пари (ОБНОВЕНА)
x
Кои скъпоценни камъни са най-подходящи за вашата зодия?
x