ВЕЧЕ НЕ СЕ ИЗДЪРЖА: Кирил Петков обязди моторетка, раздава го като "Терминатора" преди деня на страшния съд (КУЛТОВИ СНИМКИ)

Акценти

ВЕЧЕ НЕ СЕ ИЗДЪРЖА: Кирил Петков обязди моторетка, раздава го като "Терминатора" преди деня на страшния съд (КУЛТОВИ СНИМКИ)

160312
на 25.08.2024
ВЕЧЕ НЕ СЕ ИЗДЪРЖА: Кирил Петков обязди моторетка, раздава го като Терминатора преди деня на страшния съд (КУЛТОВИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Шиндлер, Хитлер, а сега и Терминатора! 

препоръчано

Кирил Петков се покатери на моторциклет досущ като Арнолд Шварценегер в американския научно-фантастичен екшън. С тази разлика, че мотеретката на наш Кире хич не може да си съперничи с мощния "Харли Дейвидсън" от "Терминатор 2: Денят на страшния съд".

За Кирил Петков и компания денят на страшния съд се очертава в края на октомври, когато се очаква да бъдат насрочени поредните предсрочни избори на парламент, ако утре Румен Радев издаде указ за назначаването на кабинета "Главчев 2".

След разгромната загуба на последните избори в началото на юни, когато ППДБ регистрира отлив от 300 хиляди избиратели, съдбовен за коалицията е именно предстощият вот. Но със странните си действия и реакции в социалната мрежа Кирил Петков сякаш усърдно работи активът на "добрите сили" стремглаво да се топи все повече и повече.

Типично в парадоксалната стилистика на Петков е и неделната му публикация в социалната мрежа. Лидерът на "Промяната" написа, че обича българското Черноморие и прекрасните кътчета, където природата все още е запазена: "Има толкова невероятни места, където не всичко е застроено и можеш да се насладиш на истинската красота на морския бряг".

Но вместо пейзаж на девствени плажове, хоп - Кирето с разкопчана ризка на моторетка, на фона на неокосена ливадка.

"Петков е като терминаторче, след като неговите любими "зелени" набучиха България с перки и фотоволтаици. А завалията се радва на "неопетнената" природа. Пък и терминатор, ако не български, то поне знае английски, означава "довършител, унижощител". Довърши ни това момче, ей", коментират из социалната мрежа. 

P.S. Вчера Костадин Костадинов се пошегува с Петков, че докато се упражнява върху "Списъка на Шиндлер" и Хитлер в социалната мрежа, може да е имал предвид Шпенглер или Шварценегер. И ето, че часове по-късно Петков се изтъпани като морски Терминатор:

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 септември - Овните смесват мечтите си с действителността, Козирозите жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 септември - Овните смесват мечтите си с действителността, Козирозите жънат успехи
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Бойко си изчака чакалото (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Бойко си изчака чакалото (ВИДЕО)
ново
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК