Виктор Ангелов помага да се разработят по-добри сирена и кашкавали от съществуващите досега на пазара
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
От 22 октомври в магазинната мрежа може да бъде открита нова гама продукти сирене, съвместно разработена между педанта в кухнята шеф Виктор Ангелов и българския производител "Фрезко" марката, утвърдила 5-те знака за най-високо качество.
“Храня гостите в ресторанта си само с най-качествената и вкусна храна, каквато бих избрал и за своето семейство. Затова и непрекъснато съм в търсене на най-качествените продукти. Когато разбрах за 5-те знака за найвисоко качество на "Фрезко" поисках да разбера повече.”, разказва шеф Виктор Ангелов. В отговор "Фрезко" кани известния със своя перфекционизъм готвач на посещение в мандрата в Пазарджик. Дамяна Николова, Директор фабрика, запознава шеф Ангелов с технологията как натуралното мляко се превръща във Frezco сирене и кашкавал с постоянно качество и неустоим вкус.
“В работата си по разработване на нови продукти и производство стъпваме на доказано добрите практики от дългогодишния си опит, но и непрекъснато търсим възможности да предложим още подобри и по-разнообразни вкусове”, споделя Дамяна. “Когато шеф Ангелов ни потърси, разработвахме новите продукти за Frezco сирене по БДС рецепта и овче сирене. Интересът от негова страна ни провокира да му предложим да обединим знанията и уменията си за тези нови продукти, както и да разработим съвместно с него една различна гама продукти сирене и кашкавал. Наясно сме, че различните хора имат различни предпочитания за вкус, затова нашият стремеж е да имаме богато разнообразие, което да предложим на клиентите, които търсят качествените продукти”, допълва тя.
На специално организирана за целта дегустация Виктор Ангелов опитва различни сирена и кашкавали и коментира техните вкусове, цвят, аромат и специфики при консумация (например дали имат нужда от обезсоляване или не). При разработването на новата гама продукти се взимат предвид споделените от него коментари за опитаните продукти и съветите му какви трябва да бъдат те като пълномасленост и твърдост, за да се приготвят и съчетават лесно. За новата серия продукти Frezco Виктор Ангелов споделя
“Вкусът, който открихме, е много деликатен и балансиран – млечен, нежен, без остри нотки, но в същото време с характерен вкус точно както трябва да бъде.” “Наистина смятам, че намерихме рецептата за производство на сирене и кашкавал, подобри от всичко друго на българския пазар”, допълва гжа Николова. “Преди вярвах, защото ми беше вкусно, а сега вече знам, че сирена и кашкавали "Фрезко" се правят само от висококачествени суровини и от професионалисти, които обичат работата си. В комбинация с безспорните си вкусови качества – за мен те са подобри от всичко, което може да бъде открито на пазара”, споделя шеф Ангелов след съвместната си работа с "Фрезко".
Целта на "Фрезко" и на Виктор Ангелов е да допринесат все повече български семейства да имат найдоброто на трапезата си. Затова и новите продукти ще бъдат с подостъпна препоръчителна цена, а новите опаковки в оранжево улесняват потребителите да ги открият на рафта. www.frezcodairy.bg Email: pr@frezcodairy.bg Тел.: 0885 66 84 59
През октомври, ноември и декември в няколко големи магазина на територията на София клиентите ще могат да разберат повече за новите продукти от самия шеф Виктор Ангелов и да опитат приготвени различни хапки, съчетаващи и перфекционизма на Виктор и качеството и вкуса на "Фрезко".