Вили Марковска харчи парите на мъжа си за готвачки, чистачки и гледачки

ЧАС ПИК

Вили Марковска харчи парите на мъжа си за готвачки, чистачки и гледачки

23856
на 21.05.2015
Вили Марковска харчи парите на мъжа си за готвачки, чистачки и гледачки
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Само два месеца след като роди първото си дете актрисата Виолета Марковска се връща на сцената.

препоръчано

 Детето, кръстено на бащата на съпруга й Ивайло - финансиста Красимир Ангарски, ще бъде поверено на грижите на бавачки, пише „Всеки ден".

За да успее да възобнови кариерата си, Виолета е започнала репетиции още в първите дни на своето майчинство. Съвсем скоро ще излезе на бял свят и премиерата с нейно участие - „Жената на моя живот". Постановката ще бъде гледана от зрителите на частния театър „Искри и сезони". Марковска ще се отдаде на работата си благодарение на помощта на цели три гледачки, които ще се грижат за сина й Красимир.

свързани новини

Парите за 27-годишната актриса не са никакъв проблем, най-вече благодарение на това, че мъжът й разполага със сериозни сметки. Милионерският наследник осигурява всичко необходимо за половинката си. Виолета и бебето живеят в пълен лукс, в просторна къща в покрайнините на София.

Освен че може да разчита на бавачки, когато си поиска, Марковска има на свое разположение чистачка и готвачка.

„Ивайло много я обича, затова иска тя да се чувства свободна да прави това, което й е на сърце. Не я спира да работи, за него е по-добре тя да има някакво занимание, а не да се чуди с какво да се разсейва", коментират запознати. Любопитна подробност е, че звездата от „Столичани в повече" кри цели шест месеца бременността си и така и никой не успя да се досети, че чака дете поради факта, че дори в последните месеци преди раждането бе слаба и ходеше с широки дрехи. Оказа се, че Марковска е пазела тайната от суеверие и страх от завистливи очи.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК