Виновниците за свалянето на малайзийския боинг ясни до седмици

СВЕТЪТ ДНЕС

Виновниците за свалянето на малайзийския боинг ясни до седмици

4367
на 02.10.2016
Виновниците за свалянето на малайзийския боинг ясни до седмици
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Виновниците за свалянето на малайзийския боинг 777 над Украйна ще са ясни до края на годината, съобщава Ройтерс. Това ще позволи в началото на 2017 г. да бъде изготвен списък с обвиняемите и да започне съдебен процес, заяви външният министър на Австралия Джули Бишоп.

препоръчано

На 17 юли 2014 година малайзийският пътнически самолет, изпълняващ полет MH17, беше свален над Източна Украйна.

Докладът по разследването обвини проруските сепаратисти.

298 души загинаха на борда на Boeing 777, който беше свален при полет от Амстердам до Куала Лумпур.

Миналата година разследване на Холандския съвет за безопасност установи, че руска ракета от „Бук” е ударила самолета, но не беше съобщено откъде е изстреляна.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК