Висш служител на Олимпийския комитет на Япония се самоуби

Други спортове

Висш служител на Олимпийския комитет на Япония се самоуби

3155
на 07.06.2021
Висш служител на Олимпийския комитет на Япония се самоуби
Автор:   ПИК

Високопоставеният представител на Олимпийския комитет на Япония Ясуши Мория се самоуби тази сутрин, съобщиха местните медии. 52-годишният японец е работил във финансовия отдел на организацията.

препоръчано

Полицията изяснява детайлите, но се предполага, че Мория се е хвърлил пред влак в метрото. Той е починал около два часа след инцидента. Олимпийските игри трябва да се проведат след месец и половина. Церемонията по откриването е насрочена за 23 юли.

Ръководителите на Токио 2020 настояват за провеждането на Олимпиадата, въпреки хаоса с коронавируса. Близо 2/3 от японците са против провеждането на Игрите. 

Сподели:
Бомба x
Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 175
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това