Властите в Ирландия въвеждат карантина за борба с втората вълна на коронавируса

Европа

Властите в Ирландия въвеждат карантина за борба с втората вълна на коронавируса

5306
на 20.10.2020
Властите в Ирландия въвеждат карантина за борба с втората вълна на коронавируса
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Властите в Ирландия въвеждат шестседмична карантина за борба с втората вълна на пандемията от коронавируса, съобщи РИА „Новости”.

препоръчано

Според данните карантината ще действа от 21 октомври до 1 декември.

На жителите на страната се забранява да се отдалечават от домовете си на повече от 5 километра, като може да се срещат с други хора само на открито.  Баровете и ресторантите ще могат да работят само с поръчки за вкъщи. Магазините, които не продават стоки от първа необходимост, се затварят. На сватбени церемонии ще могат да присъстват не повече от шест гости, а на погребения – не повече от 10 човека.

Остава препоръката за работа от вкъщи.

Училищата и детските градини ще продължат работа, професионалният спорт остава разрешен, няма да спира работата на строежите.

След месец правителството ще разгледа въпроса за продължаване на ограничителния режим.

За последното денонощие в Ирландия заразените с коронавируса са 1 031 души.

Превод и редакция: ПИК

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК