Вход
София
Времето в София 11 o C

ВМРО-ДПМНЕ избира нов ИК на партията

ВМРО-ДПМНЕ избира нов ИК на партията

на 21.09.2020
2841
0
 ВМРО-ДПМНЕ избира нов ИК на партията
Автор: ПИК
21.09.2020
0
2841

Най-висшият партиен орган на ВМРО-ДПМНЕ, Централният комитет, ще проведе заседание във вечерните часове на деня, на което се очаква да бъде избран нов състав на Изпълнителния комитет на партията, предава македонската телевизия „Сител“.

От опозиционната партия поясниха, че новият изпълнителен комитет ще има по-малко членове от сегашния и ще включва няколко нови имена, които – по думите на ВМРО-ДПМНЕ, ще му дадат допълнителна тежест и динамика.

Новият ИК е част от пакет от промени, стартирани от лидера на партията Християн Мицковски веднага след изборите. Централният комитет прие нов Устав, който беше приветстван като най-демократичен от Европейската народна партия. След това беше направено съобщение за избора на нов председател на Съюза на жените и в същото време бяха назначени нови председатели на значителен брой общински комитети. Този процес ще продължи, информираха от ВМРО-ДПМНЕ.

Партията добавя, че на сесията на Централния комитет, която ще започне в 18:30 часа местно време (19:30 часа българско време), ще бъдат обсъдени въпроси, свързани с изборните резултати.

Сподели:
свързани новини
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34715
архив

Попитали радио Ереван какво е журналистиката. - Ами съобщават, че лорд Джон е умрял за онези, които никога не са знаели, че лорд Джон въобще е живял.

x
Борисов: Трябва да насочим вниманието си към възрастните и болните! Агресията на противниците ни плаши хората и показва истинските им лица (ВИДЕО)
x
Тези зодии се влюбват сляпо
x