Внезапно почина доц. Християн Димитров Грива

ЧАС ПИК

Внезапно почина доц. Християн Димитров Грива

23189
на 23.02.2014
Внезапно почина доц. Християн Димитров Грива
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Директорът на Националния център по обществено здраве и анализи Християн Грива е починал внезапно в нощта срещу 22 февруари. За кончината му съобщи доц. Никола Василев, началник на Клиниката по обща и гинекологична онкология във Военномедицинска академия, предаде агенция "Фокус".

препоръчано

„Причината за смъртта му вероятно е грип, защото аз съвсем скоро общувах с него, а от общи познати разбрах, че се е разболял от грип. Преди една седмица състоянието му беше нормално”, каза Василев.

Грива бе директор на центъра от месец май 2012 г. Роден е през септември 1949 година и е бивш заместник-министър на здравеопазването в кабинетите на Филип Димитров и Ренета Инджова. Доцент е по медицинска информатика. Дълги години е бил директор на Националния център по здравна информация. Той е съавтор на много нормативни документи в областта на здравеопазването. Грива е бил е и национален консултант по здравен мениджмънт.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за четвъртъка преди Кръстовден: Близнаците и Раците да внимават с харчовете, Везните да не мислят за пари САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за четвъртъка преди Кръстовден: Близнаците и Раците да внимават с харчовете, Везните да не мислят за пари
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Бившият шеф на ЦИК Александър Андреев за гафовете на комисията при регистрациите за вота: Решенията на ВАС са окончателни и се изпълняват (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Бившият шеф на ЦИК Александър Андреев за гафовете на комисията при регистрациите за вота: Решенията на ВАС са окончателни и се изпълняват (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 112
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК