Водещият на „Панорама“ Бойко Василев пробит – деверът на пиарката на Васил Божков скочи на главния прокурор заради зависимости

Политика

Водещият на „Панорама“ Бойко Василев пробит – деверът на пиарката на Васил Божков скочи на главния прокурор заради зависимости

721564
на 27.06.2020
Водещият на „Панорама“ Бойко Василев пробит – деверът на пиарката на Васил Божков скочи на главния прокурор заради зависимости
Автор:   ПИК

Водещият на „Панорама“ по БНТ Бойко Василев е оплетен в тежки зависимости покрай брат си Румен Петров и снаха си Ивет Добромирова. Бившата сътрудничка на Росен Плевнелиев сега е сред най-верните хора на избягалия хазартен бос Васил Божков. Тя бе разкрита и като човекът, който стои зад фейсбук статусите му, с които громи властта ежедневно.

препоръчано

Затова не е никак случайно, че деверът на Ивет Бойко Василев проговори с гласа на обвиняем олигарх от ефира на националната телевизия, повтаряйки опорките на подгонените от правораздавателните органи. 

Снощи в интервюто с главния прокурор Иван Гешев лъснаха накуп всички зависимости на Бойко Василев, който задаваше въпросите на обвиняемите олигарси и протестърите. Провикна се и за снимките на спящия Бойко Борисов, и за менте записа, и защо се правели акции на прокуратурата срещу бизнесмени и съветници на президента... А зрителите се запитаха защо толкова оплетен във връзки с босове и политически пристрастия човек все още получава държавна заплата в обществена медия.

Но как иначе да постъпва Бойко Василев, освен да брани семейната чест. Мъжът на пиарката на Божков Ивет Добромирова - Румен Петров, му е брат и връзката на водещия в аферите на хазартния бос минава и през него. С днешна дата Петров и Ивет се укриват в Париж, но преди това братът на Василев е работил чрез адвокатската си кантора за интересите на чешкия кандидат за създаването на тол системата "Толлнет". А въпросната фирма е част от друга афера, от която отново прозират интересите на Васил Божков - ареста на певицата и негова близка Лилана.

Самата Ивет Добромирова затъна наскоро във все по-дискредитиращи самопризнания и по тази линия. След разкритието на ПИК, че арестуваната певица Лиляна Деянова – Лилана, близка на забегналия хазартен бос с 11 обвинения Васил Божков, е в тесни контакти с Ивет Добромирова заради общи интереси в саботирането на въвеждането на тол системата в България от австрийската фирма „Капш“, бившата „умна и красива“ Ивет се саморазкри, като й честити рождения ден и опита да брани и нея като хазартния бос.

Както ПИК съобщи, Лиляна е съосновател на едно от обединенията, кандидатствали за обществената поръчка за проектиране, изграждане и въвеждане на електронната система за събиране на таксите за ползване на републиканската пътна мрежа. Това е "Телетол", в което влиза и нейната фирма "Нованор". Адвокатът от същата кантора Милен Шопов е защитник на някои от арестуваните лица покрай разплитането на аферите на избягалия в Дубай бизнесмен Васил Божков.

По време на процедурите около конкурса за изграждането на системата за събиране на такси от републиканските пътища двете изляха кофи с помия срещу „Капш“ в  сайта за фалшиви новини на Ивет Добромирова "Терминал 3", препечатвани след това от сайта на Лилана "Obshtestvo.net", и обратното. 

Сега в зависимостите на цялата компания лъсна и Бойко Василев, проговаряйки с гласовете им в ефира на националната телевизия. 

Сподели:
Бомба x
ВНИМАНИЕ: Денят е опасен и труден - забравете за секса, подстрижката и маникюра! Особено внимателни да бъдат шофьорите ВНИМАНИЕ: Денят е опасен и труден - забравете за секса, подстрижката и маникюра! Особено внимателни да бъдат шофьорите
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Кандидат-премиерът на Слави мълчи за вицепремиерите си: Търсим подкрепа (НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК TV: Кандидат-премиерът на Слави мълчи за вицепремиерите си: Търсим подкрепа (НА ЖИВО)
ново
Днес: 179
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това