Военен от контингента ни в Босна и Херцеговина открит мъртъв с огнестрелна рана

Крими

Военен от контингента ни в Босна и Херцеговина открит мъртъв с огнестрелна рана

10681
на 29.10.2021
Военен от контингента ни в Босна и Херцеговина открит мъртъв с огнестрелна рана
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

На 29 октомври 2021 г. в 9.20 ч. българско време в база „Бутмир“ в град Сараево, Босна и Херцеговина е открит мъртъв (с огнестрелна рана) военнослужещ от състава на българския военен контингент, участващ в операцията на Европейския съюз „Алтеа“, съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната. 

препоръчано

Пристигналият медицински екип от базата е констатирал смъртта му. Уведомени са органите на Военната полиция от състава на операцията, които са предприели незабавни действия по разследване на инцидента. Създадена е организация за транспортирането на тялото на военнослужещия до Република България със самолет от състава на ВВС.

Ръководството на Министерството на отбраната изказа искрени съболезнования на семейството на загиналия български военнослужещ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 86
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК