Военна техника на НАТО премина през България

Животът днес

Военна техника на НАТО премина през България

7070
на 11.05.2021
Военна техника на НАТО премина през България
Автор:   ПИК

Военна техника на НАТО и турски военнослужещи преминаха през "Дунав мост" при Русе на път към Румъния. Те пристигнаха в района на граничния пункт около обяд, ескортирани от Военна полиция.

препоръчано

Машините бяха разделени на осем конвоя, като в първия и най-голям броят им бе 20.

При движението по българските пътища се оказа, че част от техниката дава проблеми. Това наложи по-леките и бързоходни транспортни средства да бъдат отделени малко преди "Дунав мост", където да изчакат да бъде докарана повредената машина заедно с останалите от нейния вид.

Започна придвижването през нашата страна на участници в учението на НАТО „Steadfast Defender - 21“

За кратко движението бе спряно, за да може колоната да премине през кръговото кръстовище и "Дунав мост". Това последва и за останалите конвои, които пътуват от Турция, за да се включат в ученията на НАТО "Steadfast Defender – 21" и "Noble Jump – 21", информира bTV.

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ с нови разкрития за задкулисието на служебния кабинет на Румен Радев: Защо хора от Демократична България са получавали ключовете за машините за изборите? (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ с нови разкрития за задкулисието на служебния кабинет на Румен Радев: Защо хора от "Демократична България" са получавали ключовете за машините за изборите? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 180
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това