Вход
София
Времето в София 1 o C

ВОЙНА В СТОЛЕТНИЦАТА! Гуцанов разкости Нинова: Загубихме заради нея. Не може БСП да има толкова принизени критерии. Оставка!

ВОЙНА В СТОЛЕТНИЦАТА! Гуцанов разкости Нинова: Загубихме заради нея. Не може БСП да има толкова принизени критерии. Оставка!

на 05.11.2019
67517
38
ВОЙНА В СТОЛЕТНИЦАТА! Гуцанов разкости Нинова: Загубихме заради нея. Не може БСП да има толкова принизени критерии. Оставка!
Автор: ПИК
05.11.2019
38
67517

На последните, а и на предишните избори партията стана заложник на личните виждания и амбиции на госпожа Нинова, отколкото на колективното ръководство. Това заяви пред Нова телевизия лидерът на БСП - Варна Борислав Гуцанов. 

"Когато на евроизборите имахме уникалната възможност да ги спечелим, председателят се намеси грубо в изборната листа и ние загубихме", отбеляза той. 

Според Гуцанов Румен Радев е спечелил като кандидат на БСП, но соцпартията е загубила с 30-40 хиляди гласа още на параментарните избори и горе-долу със същата цифра са изгубили на евроизборите. "Ние политическа сила ли сме, управляваме ли или сме управлявани... Един път ни биха с 5:0, сега с 4:0. Бихме или не бихме?! Какво се случи на местните избори? Кметовете са същите, каквито са през 2015 г., само че ситуацията сега е различна", коментира гостът в студиото.

"Смятам, че трябва да се понесе отговорност, когато трети пореден път се губи. БСП видно се стопяваме, не можем да продължим по този път!", категоричен бе Гуцанов. 

Запитан дали във Варна кандидатът на БСП е имал шанс, той отговори: "Първо мисля, че трябва да се търси отговорност на председателя на партията госпожа Нинова и зам.-председателя господин Добрев. Не може така грубо да се погазва Устава! Аз съм убеден, че ако ръководството на партията се вслушваше в местните структури (защото този проблем е не само във Варна, там е върхът на издевателството), убеден съм, че съветниците ни щяха да бъдат много повече. И целта, която си поставихме на конференцията беше минимум 10-12 съветника", отбеляза лидерът на БСП - Варна.

Според него ръководството на БСП е действало "неадекватно": "Факт е, че листата не бе съобразена с градската конференция. Защо има градска конференция, когато някой служебно ще подреди листата?! Не ме е страх да кажа, твърди се, че зад това стои народният представител Иван Иванов... Но тези хора - когато в едно семейство се отива към развод, някой отива ли му на гости?!".

ЕКСКЛУЗИВНО: Гуцанов точи ножа за Корнелия Нинова! 28-и октомври е Денят Х за БСП

ЕКСКЛУЗИВНО: Гуцанов точи ножа за Корнелия Нинова! 28-и октомври е Денят Х за БСП

Няма да искам оставката на Корнелия Нинова до 27-и...

на 01.10.2019

"Не може БСП да има толкова принизени критерии, не може БСП да се радва, че е паднала с един гол по-малко. В 50% от областите в България БСП няма присъствие. Ние регионална или национална партия ли сме?! Имаме ясни различия с ръководството. Става въпрос за смяна на цялата политика, в която се движи това ръководство. Това не е БСП, в която лидери са били хора като Георги Кирков, Димитър Благоев", отбеляза Гуцанов.

Той бе категоричен: "Аз не считам, че в момента става въпрос за моята кандидатура или да обсъждаме кой да застане начело на БСП, а да говорим за това как да спечелим следващите парламентарни избори. А не да гарантираме преизбирането на госпожа Нинова отново на лидерската позиция. Винаги има алтернатива! Не смятам, че БСП, на близо 130 години, заслужава това ниво. Следващите парламентарни избори - това трябва да е нашата цел".

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(38)
1
Айдеееее и Гуцана и го тури в аноза
2
Червени боклуци
3
Браво Курни !! Браво Конника без глава ! Ти си изпълни с чест поставената ти от Гаргамел секретна задача и им разплака майката на шумкарско-мандраджийските дегенерати и на крадливата им партия ! Браво ! Стискай зъби и търпи още най-много 2 години и ще я погребеш окончателно тази смрадлива 120 годишна блудница БКП / БСП !!
4
Браво Курни !! Браво Конника без глава ! Ти си изпълни с чест поставената ти от Гаргамел секретна задача и им разплака майката на шумкарско-мандраджийските дегенерати и на крадливата им партия ! Браво ! Стискай зъби и търпи още най-много 2 години и ще я погребеш окончателно тази смрадлива 120 годишна блудница БКП / БСП !!
5
Мая Костинбродска е жалък хамелеон, жалък алчен боклук, продал се на психо десните боклуци заради жаждата и за власт. Гнус ме е от нея, защото продаде мъжа си, продаде партията си, изплю се и на помощта на Борисов, продаде народа и феновете си, и се предложи на един гнусен гном с вибратор. Плюя на тая жалка и лека жена, за която съвест и чест са чужди неща.
6
Кои червени от всички?ГЕРБ?
7
Пускам телевизията и о уж*ас, Импексовата Барсала спечелила изборите, вглеждам се в червена карта на България, стреснах се и се събудих. Брей сънувала съм ужа*сен сън, телевизора върви Кънчо и Райчо си говорят, че БСПдирастията е победила, а картата на България е синя. Честито БСПдирасти, и да побеждавате така тук таме, още 130 години. ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА, ЧЕСТИТО НА ГЕРБ И БОЙКО...
8
Родното село на д-р. Нинова е Крушовица. И за сведение на "победителите" от БСП там преставителя им е 3-ти, на трето място. Е колко я уважават и вярват хората. И отново питам , ако има кой да отговори : на колко места кандидатите бяха на БСП ,а не на коалиции от 5-6 партийки или местна коалиция или инициативен комитет и дори на нечленуващи в БСП.
9
Браво на този мъж!
10
Нинова.Какее,каке Бойко и ГЕРБ печелят и 23 кметски места в районите на София/12/,Пловдив/6,100%/,Варна/5,100%/.Ама тези райони са като големи и средни български градове.Бах мааму каке,големи загуби на ГЕРБ,бе каке.А тази кака още не са я свалили от лидерското място защото са.....социалисти.
11
Бсп е нереформирана комунистическа партия От болшевишки тип.С безнадеждно изостанали в развитието си кадри .И въпреки това излъгаха хората в три четири града .Което си е чудо в съвременна Европа.И това което постигнаха е много за бсп.
12
КАНИБАЛИЗМА ЗАПОЧНА КОМУНЯГИ! УСПЕХ!
13
Още малко и остава да дръпме сиджирчето на казанчето... И БСПту шууууррррр в мръсния канал на историята..... Давай Корни
14
Тоа да оди да цалуне баба Ива Педялкова по вкиснатата и червива слива!
15
Докле Гуцан е член на тази партийка ще се смалят и до четвърта сила
16
Наивник. Пачаврата държи банковата светка на комунопитеците.Друг е въпроса ,дали има нещо в нея.
17
Ама много е жалък и смешен този Гуци. Що не каже защо са го млатили и са го карали да лази?! Какви далавери е въртял и на какво се е надявал?!
18
Самият Гуцанов трябва да се пръждосва с 200 заради схемите и далаверите във всички посоки! Този лигльо отдавна трябваше да получи шут в задните части
19
Във Варна ГEPБ + БCП + TИМ = МAФИЯ. А Гуцанов – coлта6ак на Пopтних. Оплели са се като свински черва и гласуването е безсмислено. Не случайно варненци не гласуват.
20
Новото БСП ще е партията на кастрата Славуна.
21
До всички компетентни: Моля ви хора, отговорете ми на следните въпроси: БСП, с нейната 130 годишна история БКП ли е, защото ако не е трябваше да има само 30 годишна история. Децата и внуците на тези от БСП, имат ли нещо общо с тези от БКП, които вкарваха българите в лагерите (Белене, Скравена..), които забраняваха на хората да ходят на църква и да боядисват яйца, а сега са овесели кръстове и не излизат от църквите (справка Мая Манолова)? Те ли са демократите сега или не са те? Корнелия Нинова тази ли е, която беше приватизаторка по времето на Костов или не е тя? Тази ли е Манолова, която беше и е острието на БСП и наричаше протестиращите срещу Орешарски "платени протестъри", а сега е обединител на същите тези умни и красиви десни или е просто съвпадение на имената? Имам още много въпроси, но друг път. Предварително благодаря!!!
22
Ха, ха, ха, скрий се бе палячо, ти вече си никой във Варна и най-добре се отдай изцялоо на далаверите си!
23
Посланията, които отправя БСП, са съобразени с интелектуалното ниво на симпатизантите й.
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
БИОЛОГИЧЕН, и не само, -- БАЩА на Гуцанов е ЛЬИЛЬОВ /АЛЕКСАНДЪР/ Забележете и физиономическата прилика- не само на тези снимки. Така, че КУРнелия Ненаситова и Контрабандистчето Добрев да внимават с кого си имат работа.
26
БСП не е сериозна партия. Тя е смешна.
27
ТЕРОРИСТИТЕ ОТ БКП - БСП СА ЗА КАУША .....ПОВРЕЖДАТ НОВИ АСАНСЬОРИ ВЪВ ВАРНА , ПОВРЕЖДАТ И ПАЛЯТ АВТОМОБИЛИ ПОСРЕД НОЩ , ЧУПЯТ ДЪРЖАВНО ИМУЩЕСТВО , САБОТИРАТ И ШПИОНИРАТ БЪЛГАРИЯ И ЧЛЕНСТВОТО И В НАТО И ЕВРОПА ....ТОВА СА БОЛШЕВИКИ ОТ НАЙ ЛОШ МАТРЯЛ ....АЛОУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ........МАЛОФЕВЦИ И РАЗНИ МАЛИНОВЦИ И РЕШЕТКИ ....ДА ВИ ГО ТУ..РЯ ОТЗАДЕ ..!
28
у.....ййййййййййййййййййййййй.....
29
Редовите ,честни членове на БСП искат Гуцанов да бъде изключен от БСП.Тимаджиите,Портних и Гуцанов са в симбиоза-МАФИОТИ!!! Мръсники продажник!!!!Ренегат!!!!
30
отговор на коментар
В нашето село докараха "кандидат", който не е живял в селото от 40 години. Това са им т.нар. кандидати. Боже, отърви ни от тази измет.
31
https://www.youtube.com/watch?v=06QFXphh0sg -ТОВА Е ПОЗДРАВ ЗА КАКА КУРИ ГОЛЯМАТА ЛЪЖА,СИНЯТА КУКУВИЦА,ХАМЕЛЕОНА ОТ С.КРУШОВИЦА ЗА ЗАГУБАТА НА ЧЕРВЕНАТА КРЕПОСТ СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!С.КРУШОВИЦА СЪЩО ИМА КМЕТ ОТ ГЕРБ!
32
БСП е политическо джудже...скоро ще е труп. Давай Курни. Само така
33
днес се посра татално и осмърдя атмосферата. Жалък мерзавец!
34
Гуци Медузата разбърка цялата каша,да не се прави на ударен от гръм.Хвана се за КК един неуравновесен скандалжия , втори Волен Сидеров,та да не би да се е надявал ,че някой ще го избере.Гуцана така се е нагушил през годините ,та няма накъде!И доста пари се хвърлиха за кампанията на Костадинов!
35
И ти.
36
Браво на Гуци и Кури нека продължават в този дух.
37
"Другарю-господин" Гуцинов за КОЕ "бсп" говорите? За това на "другарят" Борисов нарекъл го "герб", за това, което ПОДМЕНИ листата на "бсп" за Евровота или ДУГОТО????
38
И.Иванов-пилето ли е-бройлер или стар чинар е- играе с герб и е касичката на Корни Нинова
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 3439
архив

- Е, този престъпник беше лесен за залавяне,- казва полицай.- Той отворил сейфа, измъкнал парите от там, изпил бутилка уиски, изпушил една цигара и оставил отпечатъци от пръстите си. 
- На бутилката ли? 
- На асфалта!

няма нови новини
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
сега
2490
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Грандиозен пир в Дубай: Христофорос Аманатидис-Таки привика армията си от България - ето защо...
x
ЗА РАЗКРЕПОСТЕНИ ДАМИ: Отговорите на всички ваши неприлични въпроси
x