Воят за осъдената Иванчева е функция от държавния преврат на Радев и "промяната"

КОМЕНТАРИ

Воят за осъдената Иванчева е функция от държавния преврат на Радев и "промяната"

105335
на 12.11.2022
Воят за осъдената Иванчева е функция от държавния преврат на Радев и промяната

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Публичният вой за светкавична амнистия на осъдената на три инстанции Иванчева е функция от държавния преврат и взломяването на законността, стартирали през лятото на 2020 г. под диктовката на Васил Божков и Иво Прокопиев и реализирани политически от Румен Радев в комплот с партиите на "протеста" и "промяната".

препоръчано

С анонса си, че комисията за помилванията щяла "веднага" да разгледа документите на Иванчева, вездесъщата червена аристократка Илияна Йотова типично по комунистически отваря кутията на Пандора, създава опасен прецедент.

Оттук нататък решенията на независимия български съд вече няма да струват пукната пара.

Оттук нататък всеки ще има право да им се зъби, да ги неглижира, да отказва да ги изпълни дори. 

Каква профанизация на правото, и то заради едно квартално корумпе, деградирало в морала си дотам да забременява ин витро, само и само да отърве килията! И ползващо невръстното си отроче като жив, сантиментален щит срещу законността в републиката.

Иванчева е всичко друго, не и майка. Една истинска майка не спекулира толкова грозно, не превръща в панаирджийско риалити раздялата с детето си. 

Ляволибералите - неомарксисти и техните ведомствени медии развяват този парцал като знаме. Това е крайната фаза на анархията, която отдавна мечтаят да ни натрапят като официален държавен строй.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! "Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 118
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК