ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ: Луна диша във врата на Радев - чалга дивата се пъне и за стола на премиера

ТОП НОВИНАТА

ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ: Луна диша във врата на Радев - чалга дивата се пъне и за стола на премиера

10356
на 08.04.2021
ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ: Луна диша във врата на Радев - чалга дивата се пъне и за стола на премиера
Автор:   ПИК

Тоя мач сме го играли. Луна за n-ти път си прави пиар, като се пъне за президент. Нещо повече - даже вече била заформила инициативен комитет, с който обсъждали предстоящата й кандидатура навръх парламентарните избори в неделя.

препоръчано

"Обсъждахме бъдещето. Имам много млади хора около себе си. Подготвяме се. В неделя се събрахме с чисти помисли и поведение, мислейки сериозно за началото на някаква промяна, защото тя ще отнеме много време, енергия, а вече имаме и спънки. Но не се страхуваме, а действаме смело. Промяната няма да дойде сега, а с мен наесен, когато се кандидатирам за президентските избори! За това не гласувах вчера. Мисля, че няма да има промяна след тези избори", рече изпълнителката на "Тук-там".

Преди дни тя отбеляза 50-годишен юбилей. "Хората ме искат. Няма къде да ходя. Президентските избори предстоят, после ще опитам за премиер и така ще циркулирам между двете институции, за да помагам на българския народ, който с всеки изминал ден ме тласка да предприема тези ходове в живота си. Години наред бягам от политиката и се забавлявах досега, но се захващаме по същество", добави Луна, цитирана от столичин ежедневник.

ПИК припомня, че преди пет години блондинката призна, че никога не е имала намерение да се настани в кабинета на президента на "Дондуков 2", като всичко било социален експеримент.

"Това беше просто игра. И социален експеримент. Все пак едно е да правиш песни и клипове, но съдбите на хората вече са нещо доста сериозно", изпусна се Луна по време ни интервю пред Мариан Станков - Мон Дьо.

Сподели:
Бомба x
ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Предложеният от ГЕРБ за премиер Даниел Митов с първи думи преди старта на Народното събрание ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Предложеният от ГЕРБ за премиер Даниел Митов с първи думи преди старта на Народното събрание
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това