Връчиха нота за ответни мерки на посланика ни в Москва

Европа

Връчиха нота за ответни мерки на посланика ни в Москва

4074
на 20.04.2021
Връчиха нота за ответни мерки на посланика ни в Москва
Автор:   ПИК

На българския посланик в Москва Атанас Кръстин, който тази сутрин посети Министерството на външните работи на Руската федерация, бе връчена нота за ответните мерки на страната след решението на София от края на март да експулсира двама руски дипломати. Това разкри източник от външнополитическото ведомство в Моксва за РИА Новости.

препоръчано

„На българския посланик е връчена нота за ответни мерки“, цитира агенцията думите на събеседника.

По-рано Кръстин заяви пред РИА Новости, че е получил информация от руското външно министерство за възможен отговор от Москва на експулсирането на руски дипломати.

На 22 март българското външно министерство обяви за персона нон грата на двама дипломатически служители на руското посолство в София, припомня медията.

Сподели:
Бомба x
Една чаша зелени листни зеленчуци на ден пази от сърдечни заболявания Една чаша зелени листни зеленчуци на ден пази от сърдечни заболявания
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Румен Радев: В огромен дълг сме към нашите предци и в решенията, и в нашето служение на България (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Румен Радев: В огромен дълг сме към нашите предци и в решенията, и в нашето служение на България (ВИДЕО)
ново
Днес: 70
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това