Все пак Бон Джоуви няма да имат концерт в Китай - отмениха го

СВЕТЪТ ДНЕС

Все пак Бон Джоуви няма да имат концерт в Китай - отмениха го

3307
на 09.09.2015
Все пак Бон Джоуви няма да имат концерт в Китай - отмениха го
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Първият в историята концерт на Бон Джоуви в Китай бе отменен от местните власти, информира "Стандарт", позовавайки се на Би Би Си.

препоръчано

Все още няма официална причина за отпадането на събитието, но според световните медии цензурната комисия в страната е научила, че американската рок банда е използвала образа на Далай Лама по време на изпълнение преди пет години.

Властите в Китай и преди са забранявали концерти на популярни изпълнители, като Бьорк, както и на различни учени и политици, които са изразявали подкрепата си към Далай Лама или независимостта на Тибет.

свързани новини

Наскоро бяха отменени концерти на Maroon 5. Според запознати причината е, че член от групата е пуснал пост в Twitter, в който честити рождения ден на Далай Лама през юли.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК