Вучич от Сочи: Путин ни има доверие

Европа

Вучич от Сочи: Путин ни има доверие

8077
на 25.11.2021
Вучич от Сочи: Путин ни има доверие
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът на Сърбия Александър Вучич пристигна в сряда в Сочи, където по-късно през днешния ден ще проведе разговори с държавния глава на Руската федерация Владимир Путин.

препоръчано

При пристигането си в курорта той отбеляза, че макар руският президент да има доверие на Сърбия, резултатът от преговорите не е сигурен, отбелязва белградският “Новости“.

“Благодаря на Путин за уважението, което проявява към Сърбия, това е добра новина за нашите граждани. Резултатът е много по-важен за нас. На масата за обсъждане ще има много теми, една от които е тази за доставката на природен газ“, припомни президентът на западната ни съседка, цитиран от "Фокус".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за първия ден от новата седмица - Овните са подвластни на емоциите, проблеми връхлитат Близнаците САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за първия ден от новата седмица - Овните са подвластни на емоциите, проблеми връхлитат Близнаците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК