Въвеждат допълнителни мерки за решаване на проблема със засиления трафик през Дунав мост-Русе

Животът днес

Въвеждат допълнителни мерки за решаване на проблема със засиления трафик през Дунав мост-Русе

8276
на 18.12.2022
Въвеждат допълнителни мерки за решаване на проблема със засиления трафик през Дунав мост-Русе
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Допълнителни мерки за решаване на проблема със засиления трафик в района на Дунав мост при Русе.

препоръчано

Контролно-пропускателният пункт на границата с Румъния работи на предела на възможностите си - с по над 1400 тира на денонощие в посока. За да се избегнат километричните опашки, предстои ремонт и разширяване на шосето, по което международният трафик преминава през града.

Започва изграждането на буферни паркинги в района за над 700 камиона.

Обсъжда се и възможността кантарите на границата за измерване на камионите да са извън зоната на граничния пункт, предава БНТ.

„През януари месец ще бъде обявена обществената поръчка за така чакания от всички ни ремонт на съоръжението, на самия мост. Може би през лятото този ремонт ще започне и се надявам след неговото привършване трафикът да се облекчи", заяви Николай Шушков, заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК