Във Варна стартира Международният панаир на занаятите и изкуствата

КУЛТУРА

Във Варна стартира Международният панаир на занаятите и изкуствата

18862
на 01.08.2020
Във Варна стартира Международният панаир на занаятите и изкуствата
Автор:   ПИК

Международният панаир на занаятите и изкуствата „БУЛГАРИКА“ е най-голямото арт изложение у нас. Панаирът се провежда всяка година от 1 до 21 Август в Морска градина на Варна - между “Морско казино” и Сцена “Раковина”, съобщава БНР.

препоръчано

Тази година панаирът се провежда за 24- ти път.

Изложението съчетава традициите и съвремието в изкуството, и е място за изява на едни от най-добрите автори в областта на изящното и приложно изкуство, художествените занаяти, музиката.

Демонстрациите на авторските умения дават възможност на посетителите да наблюдават на живо създаването на уникални творби.

През 2020 г. богатата съпътстваща програма на панаира включва събития с широк спектър на културни прояви. Част от събитията, включени в  съпътстващата програма ще бъдат online. Събитията можете да следите в социалните мрежи и в сайта на Асоциация „Булгарика“

Международният панаир на занаятите и изкуствата “Булгарика” се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна, чрез фонд “Култура”.

 

Сподели:
Бомба x
ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 313
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това