Във Франция задържаха афганистанец, подозиран в подготовка на атентат

СВЕТЪТ ДНЕС

Във Франция задържаха афганистанец, подозиран в подготовка на атентат

4344
на 05.08.2016
Във Франция задържаха афганистанец, подозиран в подготовка на атентат
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Имигрант от Афганистан, заподозрян че готви терористичен акт, беше арестуван в северозападен квартал на Париж, съобщи радио „Франс енфо”. Издирването му продължи четири дни.

препоръчано

В сряда полицията разпространи снимка на заподозрения. Той е пристигнал във Франция преди около два месеца под предлог, че търси убежище. Радиото предаде, че полицаи са разпознали издирваното лице на улицата в 18-ти район. Афганистанецът веднага бил задържан. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Адвокат Росен Димитров с горещи подробности за ареста на Джейхан Ибрямов: Вземането на белязани пари е най-силното доказателство за извършено престъпление (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Адвокат Росен Димитров с горещи подробности за ареста на Джейхан Ибрямов: Вземането на белязани пари е най-силното доказателство за извършено престъпление (ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК