Възрастна жена изгоря в дома си в Русе

Инциденти

Възрастна жена изгоря в дома си в Русе

2666
на 18.10.2021
Възрастна жена изгоря в дома си в Русе
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Огнеборците от Русе гасиха голям пожар в къща в кв. "Средна кула". За инцидента е сигнализирано тази нощ. В имота е открита починала възрастна жена, съобщиха от областната дирекция на МВР в града.

препоръчано

Сигналът постъпил около 01,25 часа. Веднага на мястото пристигнали екипи на противопожарната служба. Огнеборците установили, че почти цялата покривна конструкция на къщата е изгоряла и паднала, а пламъците са обхванали втория етаж.

След като пожарникарите успели да влязат в дома, открили обгорялото тяло на 87-годишната жена. В къщата имало събрани голямо количество дрехи и покъщнина.

Екипите гасили пожара до рано тази сутрин.

Полицаи, експерти от противопожарната служба и съдебен лекар са извършили оглед, за да се изяснят причините за инцидента и за смъртта на жената.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК