Вързан и пребит до смърт: Откриха мъртъв пазач в хотел в Париж

Европа

Вързан и пребит до смърт: Откриха мъртъв пазач в хотел в Париж

19019
на 22.06.2024
Вързан и пребит до смърт: Откриха мъртъв пазач в хотел в Париж
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Тялото на нощен пазач е било намерено вързано и пребито в парижки хотел след опит за кражба на сейф с пари, съобщи полицейски източник.

препоръчано

Около 23:30 ч. на 21 юни полицаите са били повикани на улица в 11-и район на града, където според полицейския източник е бил намерен изоставен сейф.

В близкия хотел те открили тялото на нощния пазач, "лежащо на леглото, вързано и с множество синини", се казва в изявление на полицията.

Свидетел съобщава, че около 21:30 ч. е видял четирима мъже с балаклави да се опитват да натоварят сейфа в микробус, след което се отказали и избягали с автомобила.

Сейфът "съдържал приходите на хотела за целия месец", каза полицейският източник.

Охранителят е съобщил, че преди около 10 дни е бил нападнат от няколко души, "представящи се за разносвачи", които са се опитали да откраднат сейфа.

Микробусът, използван от мъжете за бягство, е бил намерен изоставен с работещ двигател на оживеното кръгово кръстовище "Плас де ла Насион" в югоизточната част на Париж.

Друг свидетел е видял четирима души да изскачат от микробуса и да се качват на метрото.

Парижки прокурори заявиха пред АФП, че разследват подозрения за убийство, кражба и незаконно лишаване от свобода.

"Води се разследване, за да се установят обстоятелствата на смъртта на това лице и веригата от събития", посочиха те.
 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК