ВЯТЪРЪТ СТИХВА: Денят ще е сух и горещ, вълните по морето ще са до два бала (КАРТИ)

Епицентър

ВЯТЪРЪТ СТИХВА: Денят ще е сух и горещ, вълните по морето ще са до два бала (КАРТИ)

16104
на 24.07.2023
ВЯТЪРЪТ СТИХВА: Денят ще е сух и горещ, вълните по морето ще са до два бала (КАРТИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Атмосферното налягане днес е малко по-високо от средното и ще се понижава.

препоръчано

Явленията от нощта ще затихнат и ще бъде предимно ясно, вятърът ще отслабне в много райони и ще стихне. През деня ще бъде слънчево и горещо. Вятърът ще се ориентира от юг-югоизток, ще е слаб, по Черноморието до умерен. Преобладаващите максимални температури ще са между 32° и 37°, по Черноморието малко по-ниски, в София - около 33°.

В планините ще бъде слънчево. Ще духа умерен, по високите и открити части - временно силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 28°, на 2000 метра - около 20°.

По Черноморието ще е слънчево. Преди обяд ще духа до умерен североизточен вятър, след обяд ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще са 26°-29°. Температурата на морската вода е 22°-26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала, съобщават от НИМХ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК