В Златоград разследват причините за горския пожар край с. Аламовци

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

В Златоград разследват причините за горския пожар край с. Аламовци

3689
на 29.12.2015
В Златоград разследват причините за горския пожар край с. Аламовци
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Районна прокуратура-Златоград извършва разследване по досъдебно производство за причиняване по непредпазливост на пожар в чужд имот.
На 27 декември 2015 г., около 19,30 часа в местността Канурови колиби в землището на с. Аламовци, общ. Златоград, е възникнал пожар, който е обхванал 100 дка площ от иглолистни и широколистни гори. В потушаването са се включили екипи на пожарната, полицията, горски служители, военнослужещи и доброволци.
Пожарът е локализиран, но все още не е приключил, защото се е разгорял в южната част на местността. В момента се изясняват причините за възникването му. Досъдебното производство е образувано срещу неизвестен извършител, съобщиха от прокуратурата. Предстои да се разпитат свидетели, възприели факти и обстоятелства от значение за случая, както и да се извърши оглед на местопроизшествието. Работи се по различни версии, като две от тях са за евентуално запалени летящи фенери и за хвърлен фас от цигара.

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с първи думи за кабинета Желязков: Ако правителството мине с някой трик, свършваме 3-4 неща и подаваме оставка (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с първи думи за кабинета "Желязков": Ако правителството мине с някой трик, свършваме 3-4 неща и подаваме оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 90
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК