В Кипър удължават субсидиите за ток за домакинства и бизнес

Европа

В Кипър удължават субсидиите за ток за домакинства и бизнес

10338
на 22.02.2023
В Кипър удължават субсидиите за ток за домакинства и бизнес
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

С още два месеца в Кипър ще бъде удължено субсидирането на разходите на домакинствата и бизнеса за електроенергия.

препоръчано

Правителството предстои да вземе това решение днес, само седмица преди края на мандата си. Това е и последното заседание на Министерския съвет, което президентът Никос Анастасиадис ръководи по време на 10-годишното си управление.

До края на април се предвижда да се прилага мярката за държавна подкрепа на потребителите в Кипър чрез заплащане от правителството на част от разходите им за консумирана електроенергия, както и за по-ниски акцизи върху горивата.

Целта е да се намали тежестта върху тях от инфлацията и нарастващите енергийни цени.

Действието на тази мярка изтича на 28 февруари, последния ден на правителството на Никос Анастасиадис, според предишното й одобрение.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК