В кои медии земеделското министерство наля милиони за "селска реклама"

ЧАС ПИК

В кои медии земеделското министерство наля милиони за "селска реклама"

13551
на 03.07.2013
В кои медии земеделското министерство наля милиони за селска реклама
Автор:   ПИК

Нова тв взе 1.2 млн., всекидневниците - над 2 млн. лв.

Последвайте ни в Google News Showcase

Родни медии са получавали сериозни пари по оперативната програма за развитие на селските райони. Данните бяха публикувани днес от Министерския съвет. За рекламирането на очарованието на селския начин на живот са заделени 31.2 млн. лв., които са от еврофондове. С тези пари земеделското министерство, което ги е насочвало в коя медия да отиват, си е купувало медиен комфорт. Респективно министърът на земеделието се е вслушвал в съветите на управляващата партия къде колко пари да се налеят. Парите са раздавани за периода 2007-2013 г.

препоръчано

Ето най-предпочитаните медии за реклама на земеделския труд:

БНТ е получила 920 000 лв., БиТи Ви – 826 000 лв., Нова тв – 1.2 млн. лв., Тв7 – 664 000 лв.

При радиата най-много са взели Дарик – 806 000 лв. и Фокус – 430 000 лв. Националното радио е далеч назад с 230 000 лв.

 На националните всекидневници са раздадени 2.086 млн. лв. като в справката не е споменато точно на кои. Срещу тази блага сума те са пускали публикации, рекламиращи земеделския труд и очарованието на селския начин на живот.

Само за семинари на журналисти, които да разпространяват „добрите практики“ на селскостопанския труд, са отишли 186 000 лв.

Празникът на агроекологичните земеделски стопани пък е струвал 412 000 лв. С толкова пари се прави и военен парад с авиошоу. Какво ли е имало на този агропразник?

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 май - възможни финансови загуби за Телците, непредвидени трудности за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 май - възможни финансови загуби за Телците, непредвидени трудности за Стрелците
ПИК TV x
ПИК TV! Бившият главсек на МВР Петър Тодоров с горещ коментар за трагедията с кола на НСО: Дружките на Кирил Петков на задната седалка не трябва да са обичайна практика (ВИДЕО) ПИК TV! Бившият главсек на МВР Петър Тодоров с горещ коментар за трагедията с кола на НСО: Дружките на Кирил Петков на задната седалка не трябва да са обичайна практика (ВИДЕО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК