В Московска област разиграват апартамент сред тези, които се ваксинират през следващите десет дни

Европа

В Московска област разиграват апартамент сред тези, които се ваксинират през следващите десет дни

2833
на 14.06.2021
В Московска област разиграват апартамент сред тези, които се ваксинират през следващите десет дни
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Кампания за тези, които ще бъдат ваксинирани срещу нова коронавирусна инфекция, започва в Московска област, съобщава руският вестник “Независимая газета“, цитиран от „Фокус”.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

„Участие във ваксинационната кампания срещу коронавируса ще Ви позволи да запазите здравето си и в същото време да станете претендент за ключовете за апартамент в Московска област”, заяви губернаторът Андрей Воробьов, като обяви началото на акцията.

Основното условие е инжекцията с първия компонент на ваксината да бъде направена от 15 до 25 юни в местата за ваксинация на Министерството на здравеопазването на Московска област. Желаещите могат да изберат всяка една от трите одобрени руски ваксини - "Спутник V", "ЕпиВакКорона" или "КовиВак". Наградата е тристаен апартамент от 74,9 кв.м. в град Серпухов, жилищен комплекс "Нова пролетарка".

Всеки гражданин на Руската федерация над 18 години може да участва, независимо от мястото на регистрация, на регионалния портал „Госослуг“.

 На 27 юни от 19:00 ч. победителят ще бъде определен на живо по телевизия „360“ чрез теглене на жребий. Щастливецът ще получи SMS известия на посочения по време на регистрацията телефонен номер и имейл.

Ваксинациите са абсолютно безплатни.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 132
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК