В разгара на кризата: Путин на крака при Ердоган

Близък изток

В разгара на кризата: Путин на крака при Ердоган

8391
на 03.04.2018
В разгара на кризата: Путин на крака при Ердоган
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Руският президент Владимир Путин заминава утре за Анкара, където ще обсъжда решаването на сирийската криза с колегите си от Турция и Иран - Реджеп Ердоган и Хасан Рохани. 

препоръчано

На 4 април в Анкара Путин, Ердоган и Рохани ще говорят за изпълнението на споразуменията, постигнати на първата им тристранна среща в рамките на мирния процес от Астана през ноември миналата година в Сочи.

Тримата лидери ще обсъдят допълнителни мерки за укрепване на примирието, осигуряване на функционирането на зоните за деескалация, решаване на хуманитарните въпроси и насърчаване на политическия процес, предава БНР.

Преди това Путин и Ердоган ще ръководят седмото заседание на Руско-турския съвет за сътрудничество. Ще бъдат разгледани състоянието и перспективните на двустранното търговско-икономическо сътрудничество, съвместните стратегически проекти, включително в областта на енергетиката, общата борба срещу тероризма и ситуацията в Сирия. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за празничния 11 май - нерешими проблеми връхлитат Везните, Водолеите да подхождат с разум във всичко САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за празничния 11 май - нерешими проблеми връхлитат Везните, Водолеите да подхождат с разум във всичко
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК