В Словения не може да се зарежда гориво без здравен тест

Европа

В Словения не може да се зарежда гориво без здравен тест

2463
на 15.09.2021
В Словения не може да се зарежда гориво без здравен тест
Автор:   ПИК

В съответствие с по-строгите епидемиологични мерки на правителството на Словения, от днес шофьорите не могат да зареждат гориво на бензиностанции, освен ако преди това не потвърдят, че са били ваксинирани, че са преминали COVID или имат отрицателен тест.

препоръчано

Повечето дистрибутори, включително базираният в Любляна Petrol, който има най-голям брой бензиностанции и пазарен дял от почти 60 % в търговията с петрол, стриктно спазват правилата, приети от правителството в събота.

Това означава, че гориво в резервоара на колата потича едва тогава, когато шофьорът докаже с документи, че е преболедувал коронавирус, че е ваксиниран или има отрицателен тест не по -стар от 48 часа.

Изключени от това са шофьорите в международния трафик, които могат да зареждат гориво без ограничения, с изключение на това, че трябва да носят маска, когато плащат.

Словенското правителство прие нови мерки поради влошаващата се епидемиологична ситуация и не изключва въвеждането на допълнителни ограничения, ако броят на ваксинираните не се увеличи бързо и ако броят на новоинфектираните и хоспитализираните продължава да расте с настоящите темпове, съобщава БГНЕС.

Сподели:
Бомба x
Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат Екогласност: Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат "Екогласност": Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 313
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това