В Южна Африка облекчават карантинните мерки

Африка

В Южна Африка облекчават карантинните мерки

5290
на 02.02.2021
В Южна Африка облекчават карантинните мерки
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът на Южна Африка Сирил Рамапоса обяви в телевизионно обръщение към нацията за облекчаване на карантинните мерки в страната, съобщава ТАСС.

препоръчано

По думите му, по-конкретно, се намалява продължителността на действие на общонационалния комендантски час от 23:00 часа до 04:00 часа местно време.

Сваля се и пълната забрана за продажба на алкохол, която влезе в сила от 3 декември.

„На магазините се разрешава продажбата на алкохолни продукти в установените часове от понеделник до четвъртък. Ресторантите и баровете ще могат да търгуват с алкохол от 10:00 до 22:00 часа”, се казва още в обръщението на Рамапоса.

 

Превод и редакция: ПИК

 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК