В Ямбол изчистиха лесопарк "Боровец" от боклуци, десетки доброволци се пуснаха в акцията

Региони

В Ямбол изчистиха лесопарк "Боровец" от боклуци, десетки доброволци се пуснаха в акцията

2152
на 18.04.2021
В Ямбол изчистиха лесопарк Боровец от боклуци, десетки доброволци се пуснаха в акцията
Автор:   ПИК

Десетки доброволци се включиха в пролетното почистване на лесопарк “Боровец“ в Ямбол, организирано от Общинското предприятие “Паркове и зони за отдих и спорт“, Фондация “Тервелъ“, Превантивно-информационен център – Ямбол, Ямболска търговско-промишлена палата , КНСБ-Ямбол и други неправителствени организации, съобщиха от пресцентъра на Общината.

препоръчано

За няколко часа участниците в екологичната инициативата почистиха лесопарка от битовите отпадъци.

Чували и ръкавици бяха осигурени за всички, а “Боровец“ беше разделен на зони, за всяка от които имаше отговорници и място за събиране на отпадъците.

Изхвърлянето на боклуци сред природата е един от големите проблеми на обществото. Фактът, че толкова много доброволци се обединиха в инициативата, ни дава вяра, че ставаме все по-отговорни и загрижени за това, което се случва около нас.

Община Ямбол благодари на инициаторите за създадената организация и на участниците, които отделиха време и сили, за да почистят лесопарк “Боровец“. Акцията е посветена на Деня на Земята - 22 април. От Община Ямбол призовават да градът да се пази, защото е наш общ дом.

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 210
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това