Вход
София
Времето в София -5 o C

ГАВРА С БЪЛГАРИЯ И ТЕМИДА: Лозан Панов стана уличен протестър насред Варшава! Шефът на ВКС опозори държавата - мъкне се по тротоарите в тога с ъндърграунд съдийката Кака Владка и Нели Куцкова (СНИМКА)

ГАВРА С БЪЛГАРИЯ И ТЕМИДА: Лозан Панов стана уличен протестър насред Варшава! Шефът на ВКС опозори държавата - мъкне се по тротоарите в тога с ъндърграунд съдийката Кака Владка и Нели Куцкова (СНИМКА)

на 12.01.2020
162762
54
ГАВРА С БЪЛГАРИЯ И ТЕМИДА: Лозан Панов стана уличен протестър насред Варшава! Шефът на ВКС опозори държавата - мъкне се по тротоарите в тога с ъндърграунд съдийката Кака Владка и Нели Куцкова (СНИМКА)

Скандалният съдия №1 у нас Лозан Панов унизи за пореден път позорно България и родната Темида пред света. Преди ден насред полската столица Варшава, забравяйки всякаква чест и морал, той се превърна в уличен протестър, маршируващ из тротоарите като обикновен битник.

Съобщение със снимка за шокиращото му изпълнение публикува соросоидният правен сайт "Де Факто", където акцията на Панов е похвалена, защото бил проявил солидарност с колегите си от Полша. Няма и ред обаче, който да обяснява с какво право български магистрат, при това най-висшият съдия в държавата, е отишъл да протестира срещу чуждо правителство!

Има ли легитимност изобщо Панов да присъства на подобни улични акции, да не говорим пък да държи табла с надпис "България" и да се представя от името на цялата ни съдебна власт? Позорът този път е нечуван, защото Панов май окончателно е забравил, че е положил клетва на първо място да брани честта на родината, законите и правото ни.

Всякакви негови лични пориви може да следва, само след като хвърли оставка и отърве родната Темида от скандалното си участие в съдебната власт. Което трябваше отдавна да се случи и то с импийчмънт от Висшия съдебен съвет, който незнайно защо на няколко пъти му бе спестен. За такъв имаше поводи многократно именно заради подобни политически изцепки, на каквито няма право по закон. Той ги прави постоянно в България, но тъй като така и не му се потърси сметка, сега е отишъл да ни позори чак насред европейска столица.   

За капак на кадрите от уличния протест във Bapшaвa се вижда, че Лозан Панов скверни и съдийската тога, с която е облечен по време на тротоарния марш. И за да е пълен позорът - компания му правят друга скандална родна съдийка от соросоидните кръгове - Владислава Цариградска, апелативния магистрат Атанас Атанасов, както и провалената Нели Куцкова.

Цариградска се прочу не по-малко позорно от Панов в последните месеци, след като лъсна фактът, че е женена за прочут ъндърграунд бос. ПИК разкри още през есента за топла връзка между соросоидния Съюз на съдиите в България и бандата на „Боксовете“ и Камен Балбузанов „Куката“ в Плевен, който пък е свързан и с Митьо Очите. Аферата лъсна покрай скандалното решение да бъде освободен убиецът на студента Андрей Монов - Джок Полфрийман, пуснат от шефа на ССБ и близък до Лозан Панов - Калин Калпакчиев. Връзката минава именно през съдия Владислава Цариградска-Бировска, която е инициаторът на обръщението, подписано от над 300 съдии в страната срещу съдийската колегия на ВСС и политическите реакции по казуса „Джок Полфрийман“, разкриваха тогава магистрати. В призива Цариградска-Бировска се оплакваше от заплаха за независимостта на съдиите, нарушен баланс между съд и прокуратура и какво ли още не. Зад това обаче лъсва фактът, че тя се опитва да влияе на прокуратурата и да нарушава баланса между двете колегии.

Истинска бомба може да се разкрие, след като се провери миналото, а и настоящето на съдия Владислава Цариградска-Бировска от Районния съд в Луковит, припомни тогава ПИК. Оказва се, че варненката, живееща в Плевен, е доста известно име в ъндърграунда и светските среди, както в родният й Варна, така и в Плевен и Бургас.

Въпросната съдийка е по-популярна в ъндърграунд средите като „Владка“, защото е съпруга на известния крими герой от 90-те до днес Марио Милчев Бировски - Бокса, който е част от известната банда на „Боксовете“. В Плевен, Варна и Бургас не малко, а повечето магистрати и граждани я помнят и като основно острие на скандалния ССБ, благодарение на който се издига в магистратските среди, затова присъствието й на уличния протест с тога до Лозан Панов не е никак случайно.

Висшият съдебен съвет час по-скоро трябва да вземе отношение по скандалния казус с уличната проява на въпросните съдии в Полша, а още по-спешно да отърве Темида от позора Лозан Панов. 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(54)
1
Как може милиционерът-физкултурник Цецо, завършил с отличие помощното училището (за бавноразвиващи се) в гр. Вършец, работил само на държавни и общински служби, влязъл в политиката с един чифт скъсани зелени милиционерски чорапи, да придобие огромен апартамент в луксозна сграда на последния шести етаж с площ от 240 кв.м., който върви заедно с двоен гараж и предверие с „ВИП асансьор“, като общата разгъната застроена площ на обекта е над 315 кв.м., а пазарната оценка на разкошното имение възлиза на около 1,5 млн. лв. ++ Как може младата комунистка Цецка (изпратена от Партията в работнически факултет, от който кадрите след 6-месечна подготовка са приемани за студенти без приемен изпит), да завърши задочно „Право“ и преди 10 години, гола като мотика от ТКЗС-то на родното си село Драгана, общ. Угърчин, да постъпи в ГЕРБ, а сега изведнъж да се окаже собственик на огромен суперлукс 198,7 кв.м. апартамент в центъра на София плюс гараж 20,2 кв.м. с пазарна оценка около 1 млн. лв. (198,7+20,2=218,9 кв.м. х 2280 евро/кв.м.=499 092 евро. „Според отдел „Продажби“ на Артекс жилищата на високи етажи в техните сгради се продават на цени около 2 200 евро на квадратен метър без ДДС“ - https://acf.bg/?p=15397) ++ Как може шефът на КПКОНПИ г-н Пламен Георгиев, да е декларирал, че си е купил тризонет за 293 374 лв., но в същото време да има публична оферта от продавача на апартамента за 265 000 евро, която е нормалната за района пазарна цена на подобни суперлукс ексклузивни имоти? (https://www.facebook.com/AnticorruptionFund/photos/a.330337120735549/657897361312855/?type=3&theater) ++ „Пловдивският нотариус Меглена Цацарова, съпруга на кандидата за главен прокурор Сотир Цацаров и нейната колежка Адела Кац-Бояджиева, съпруга на адвоката Иван Бояджиев са закупили два общи имота през 2008 г. По взаимно съгласие с продавачите те записали в нотариалния акт 120 пъти по-ниска цена от реално заплатената за всеки имот: 1000 лв вместо 119 151,11 лв. Така те са „спестили” над 5000 лв. от местен данък и такси за вписване. Деянието е наказуемо с глоба по Чл. 125 от Закона за местните данъци и такси. Информацията за тези сделки е изнесена още през 2009 г. от в. „24 часа“ и е потвърдена с данни от Агенцията по вписванията, съдебно решение на ОС – Кърджали и имотната декларация на самия Цацаров, който е отбелязал за 2008 две имотни придобивки на своята съпругата по 59 604 лв.всяка.“ - https://bivol.bg/cacarov-imoti.html
2
ЕЕ..ЛОЗАН ТРЯБВА ДА Е ТАМ ТОГАВА ...ДРУГАРЯ СИ Е ПАДНАЛ НА МЕКИЯ У Й....! РЕСПEКТ ...УРУД ..!
3
Не комунистите от ОПГ ГЕРБ са
4
въййй....тва е комунистическа ПОЛША , не искат демокрация ..! уруд номер 3 ...в ПОЛША са комунисти всички до един ...кланят се на МАСКВЕ до припадък !
5
А Маструбиркова е събирателен образ на продажна, лесно продаваща се журналистка, без моралн хигиена, пълна конкуренция в журналистиката на магистралките, които се продават, но не вредят на другите.
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Днес средната цена на дизела в Австрия и в България е една и съща - 2,28 лв./литър (https://fuelo.net/world/prices?lang=bg), само че минималната заплата в Австрия е 1500 евро, а в България - 312 евро. Въпреки огромните си приходи, братската руска рафинерия край Бургас не плаща данък печалба, като по този начин ощетява със стотици милиони левове православния и христолюбив български народ. И как става така, че г-н Бойко Борисов (член на БКП от 1977 г. и от семейство на членове на БКП), г-н Румен Радев (член на БКП от 1984 г.), г-н Сотир Цацаров (член на БКП от казармата), г-н Иван Гешев (с милиционерско училище), г-жа Корнелия Нинова (разбойническо-мениджерски приватизатор), г-н Волен Сидеров (патриот, руски или турски – който плати повече), кметът на Бургас, НАП, ДАНС, самият рицар на справедливостта г-н Пламен Георгиев, шеф доскоро на КПКОНПИ, се правят, че такава рафинерия няма и не се интересуват защо тя не плаща данък печалба?!? (Да вземем пример от най-справедливите монополисти – руските „Газпром“ и „Атомстройекспорт", които нямат никакъв проблем да съдят и да осъждат български фирми и българската държава да им плащат милиарди долари.)
8
Гешев - арестувай Лизан Гов**нов. Закопчай му белезниците
9
ПО ВРЕМЕТО НА ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ОРЕШАРСКИ ИМАХ ГОСТИ ОТ БЕЛГИЯ ХОРА КОИТО БЯХА ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ И ОТКАЗАХА ДА МИНАТ ПОКРАЍ ПРОТЕСТА ДА НЕ БИ СЛУЧАЍНО КАМЕРИТЕ ДА ГИ ЗАСНЕМАТ ЗАЩОТО ТОВА Е НАКАЗУЕМО А ТОЗИ НЕЗАВИСИМ Е НЕДОСЕГАЕМ,КАКТО ЗАЩИТНИЧКИТЕ НА МУЛТИГРУП И БРАТЯ ГАЛЕВИ ДНЕС В НАЦИОНАЛНИТЕ НИ УЖ ТЕЛЕВИЗИИ
10
Звезди я кажи как врътка сви*рки на Баце у самолето за САЩ тва е по интересно така и така работиш у п*рнографски сайт.
11
НИКЪДЕ НЕ УСПЯВА КРЪГА НА ЛОЗАН ПАНОВ,КЪНЕВ,БЕЛЕВ,ДИКОВ,БЕРАНИО,БТВ,ЕВРОКОМ.... ЧЕ И МОЙТЕ НЕГРАМОТНИ СЪГРАЖДАНИ от към проекти ВЕСЕЛИНА ТОМОВА И КОСТАДИНОВ...С ТАКИВА ОПОЗИЦИОНЕРИ ЩЕ ВЪРВИМ НАПРЕД ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА ДОБЛИЖАТ ВЛАСТА.
12
.............А НИДЕЛКО ПОДСУШФА И ВИКА......КОИ БЛАГОИ !......
13
Този мъж е за консулация. Някой допуска ли картинката Цацаров да хукне протестиращ по чужди държави? Ами той е самото достойнство, правилен български изказ, толерантност.....
14
Lozan Panov da otiva napravo v zatvora
15
............КОЧИНАТА Я ИБАТ УТ ТРИ СТРАНИ А БАЦО ВИКА ВЕЛИК СУМ !......МИ СРЕШТАТА С ПУТИН И РЕЖЕПКАТА !.........МИ ВИНЕТУ С ГРИНГО !......МИ ВИНЕТУ И ХЕРА !......ВИНЕТУ И ТАНТЕ МУТА !.......И.......ВИНЕТУ С АЛКУХОЛИКА ДЕДО УНКЕР !.......ЦАЛУФКИ КРЕВАТИ......Е ТВА Е ПУЛИТИК.......МАНИ ВОДАТА !......ТОИ ВОДА НЕ ПИЕ !........КОИ БЛАГОИ !.........СА НЕНИ ИМА ЛИ ПРЪВА БРАЧНА НОЧ У АРЕСТА ?......
16
ОНЯ КРАДЕЦ ОТ СРЪБСКО ИЗПОЛЗВА ПАРИТЕ ОТ БАНКАТА ДА ГИ РАЗДАВА НА ТАКИВА КАТО ПАНОВ,ДИКОВ И КУЛЕЗИЧ ЗА ДА МОЖЕ ЕВЕНТУАЛНО ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАТ ДЪРЖАВАТА...КАТО НЕ ГИ СЪДЯТ ТАКИВА...... ВКАРАЙ ГИ ГЕШЕВ В АРЕСТА И ВСЕКИ ПЕТЪК ДА ИМ НОСЯТ БЛИЗКИТЕ НАТУРАЛНИ СОКОВЕ И ЛИМОНИ.... ДИКОВ БИЛ ПОЛУЧАВАЛ ПАРИ ПО БАНКОВ ПЪТ,НО ОТ СРЪБСКА БАНКА.... БАЙРАКТАРОВ И СЛУЖБИТЕ ВСИЧКО ЗНАЯТ ЗА ГНОМА ДИКОВ.
17
Да не са само те ? Съдии от 20 европейски държави са били във Варшава в подкрепа на полските си колеги и граждани на Полша ! С тях се е солидаризирал и Манфред Вебер , за чиято подкрепа преди месеци пък Борисов и Мара НеделчОва летяха специално до Мюнхен !
18
Мастурбаркова отново се изходи "компететно по въпроса... Е-ей, умница си е!
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
На г-жа Лъжа ли да подари властта? Долни измекяри,не разбрахте ли че Нинова маргинализира БСП!Уважавам Нинова,че успя да ликвидира БСП,нещо което не вярвах че може да стане реалност! Нинова получава само шамари от Варна,включително от Варненското БСП!Войнстващата корумпираност,зависимост от тъмни капитали и селяндурска посредственост на Нинова,не се толерират от варненци!
21
ВРЪТКА ГИ ДВЕТЕ КАКИ ВЪВ ВАРШАВА И ТЕ МУ ПРАВЯТ ВЯТЪР НА ПИНГПОНГИТЕ.
22
Хей шушумиги от ПИШ, защо не се наредите в една редичка им ще ви подавам Захарната пръчка един по един. Ще смучкате с наслада и най-вече мазен Недьо, който има опит в смучкането на макарончето на Падишаха.
23
За всички неудачи в управлението на държавата са виновни соросоидите,така като гюленистите са виновни в Турция.Очаквам другаря Гешев,по примера на ефенди Ердоган,да прати зад решетките непослушните съдии.
24
още две години му остават на лизан панов да скверни правосъдието в България, колкото и да се напъва политик няма да стане, а със сигурност и съдия няма да бъде повече, а адвокат може да бъде сапо на убийци,изнасилвачи,крадци и протестърите от де бъ
25
голям страх ви тресе от ПРАВОТО(не милиционерско) и с право.Доклада по РИКО е до дни.
26
Голяма част от написаното е вярно! Но има едно голямо НО! ЛУКОИЛ не е руска компания и опорната точка руснаците не плащат данъци е дълбоко погрешна! Собствеността в ЛУКОИЛ е разпределена така: над 80% са на базираната в Холандия банкова ING Gro,up, само около 4% са руски и то на физически лица. Останалите около 15% са собственост на други западни банки и застрахователни компании. Така, че не руснаците, а нашите "приятели" западняците не ни плащат данъци и никой не пита ЗАЩО! А такива като теб, без да проверят, пишат глупости! Влизаш в GOOGLE и разбираш всичко, собствеността в такива големи световни компании е ясна, това не са нашите пишман политици с офшорките !
27
EС, на фона на гаврещата се с хората Тиква.
28
Господа сценаристи и кукловоди, за Панов ясно защо ви дразни... Че допълнително лумпенизирате изстрадалото население, на мен пък ми е ясно защо... Ама какво прави Ивайло Московски примерно, както и ред други заметени с чука на Юрий Чайка под килима...?
29
Ама то на снимката си вижда Естония и Холандия...всичките предвождани от Лозан Панов...ей мекерета руски от Пик, пак се изложихте, ама материала има нужда от облъчване...давайте смело, той хубавият живот и вас ви чака.
30
Остава да кажеш и КОЙ стои зад процентите!
31
БОЖЕ, КОЛКО Е ХУБАВА НЕЛИТО КУЧКОВА ! БЛАЗЕ МУ, КОЙТО Я ВОДИ! ЩЪСЛИВЕЦ !
32
България е опозорена от крадците, които от алчност морят народа си като го лишават от вода, тровят го с канцерогенен въздух от горене на отровни боклуци за пари, унищожават местното производство за да пласират вредните западни храни, които изобщо не контролират, държат го в мизерия и липса на здравеопазване......
33
Цацата няма време за протести от сбирки с олигарси и проценти
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
Бъркай здраво в задника на мръсната шайка и дано ги пратиш там , където им е мястото за дълго време.
36
Щом шефът на най-висшата съдебна инстанция има такова поведение, какво да кажел за т. нар. съсдебни помощници-там са събрани от кузцо и саката, всеки е човек на някой- син, дъщеря, роднина на някой магистрат, или любовница на някой олигарх, измамник или този, който се е отчел някъде Съдебните помощници получават по-голямо възнаграждение от тези, които са ги учили пет години в юридическите факултети- професори и доценти. Вземат по 2500 лв, за да мъкнат папките на съдиите, през останалото време обикалят магазините и се чешат по срамните устни или топките.
37
ПРЕЗ КОМУНИЗМА ЗНЕШЕ ЛИ КАКЪВ ВЪЗДУХ ДИШАХМЕ НАЛИ НЕ КАЗАХТЕ НА НАРОДА ЗА ЧЕРНОБИЛСКАТА КАТАСТРОФА ТА ЯДЯХМЕ ЗАРАЗЕНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ И НИ ВАЛЯ РАДИАЦИОНЕН ДЪЖД.ЗА КАКВО РОДНО ПРОИЗВОДСТВО ПЛАЧЕШ КАТО ВИЕ И МАЛКОТО ГО ИЗНАСЯХТЕ В ЛЮБИМАТА СИ РУСИЯ А НИЕ СЕ РЕДЯХМЕ НА ОПАШКИ ЗА 1 ПАКЕТЧЕ КАЍМА ОТ ХРУЮЩЯЛИ И СЛАНИНА ЗА ДА НАХРАНИМ ДЕЦАТА И РОДИТЕЛИТЕ СИ.СПРЕТЕ СЕ БЕБЕЗБОЖНИЦИ.
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
Страшна статия!!! Пореден плонж пред властта. Раболепието на Пик е умопомрачително.
40
Da go EWA izotzade Pedjlkov!!!
41
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
42
отговор на коментар
Ти си гнусен тип.
43
отговор на коментар
Астармукарова и е името!
44
отговор на коментар
Ей ся...само да се загащим!
45
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
46
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
47
Що лъжете бе? Нищо нецензурно нямаше, имаше истина! А тя е, че Мастиябарабаковата, вместо да се занимава с Лозан Панов, но когото не става дори и да му лъска обувките, та що ли не отскочи Мастиябарабаковата до Банкя, че да извърти една - две свирки на оня, дето я повози в самолета до Вашингтон! че какво нецензурно видяхте бе, перверзинци от ПИКнята?
48
На тия хора кой им гледа делата, кога работят всъщност ? Постоянно са на семинари, опознавателни сбирки, коктейли, командировки, конференции, колегиални форуми ,банкети, разпивки, "обсъждания" и пр. И всичко за чужда сметка- фондации, "институти", "агенции", "съюзи". Кой им пише делата, съдебните помощници- едва ли, защото те са назначенци на техни хора, те не са турени там да вършат работа, а са им намерили работа, иначе щяха да продават кауни и дини, или да се връщат по родните места.
49
Вглеждам се за по дълго в снимката и...... забелязвам доволни усмихнати лица. ПОЗОР ЗА ПРАВОСЪДНАТА НИ СИСТЕМА. Считам, че е натакива,, нейни представители,, мястото им е другаде
50
Вглеждам се за по дълго в снимката и...... забелязвам доволни усмихнати лица. ПОЗОР ЗА ПРАВОСЪДНАТА НИ СИСТЕМА. Считам, че е натакива,, нейни представители,, мястото им е другаде
51
Тумба поми..ри,чудещи се каква интрига да спретнат,кой престъпник да пуснат от затвора или къде да си повеят задна...ците! Изобщо не мисля, че подобни инстуционални представители имат място на каквито и да било протести!Как си позволяват да размахват табла с името на Моята държава!?Аз лично не съм ги упълномощавала и съм 1000%против!Що за наглост...
52
Авторката на статията преди да плюе,трябваше да спомене,че протестът на тези съдии не е някакво сборище,а протест срещу закон,който ограничава независимостта на съдиите в Полша.Закон,който не се вписва в разбиранията за демокрация.Така,че статията по елементарен начин се опитва да манипулира хората като казва само част от истината: Лозан Панов бил на протест.Но не споменава за какво е този протест и първосигналните дебили,които четат веднага започват като папагали да повтарят опорките на Мастагаркова.
53
؟؟؟؟؟؟؟?؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
54
Звезди,още ли си жива!? Ужас!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 4555
архив

В разговор между терористи напоследък най-често се чувал въпросът: "Брат, ти къде ще избухаш за Нова Година?".

няма нови новини
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
сега
2856
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на важна среща с Чавушоглу (ОБНОВЕНА)
x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за 21-и януари - ето какви изненади е подготвила съдбата на зодиите
x